https://www.uv.es/fcafehttps://www.uv.es/uvweb/grau-ciencies-activitat-fisica-esport/ca/grau-ciencies-activitat-fisica-esport-1285935083794.htmlhttps://www.uv.es/ Logo del portal

Universitat Estacional Ayora. La cultura de la mel: passat, present i futur

Data: 16 de desembre de 2020 de 16:00 a 20:00. Dimecres.

 

Lloc de realització: En línia

 
Descripció:

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, l'Ajuntament d'Ayora, la Diputació de València, Caixa Popular i l'Agència Valenciana Antifrau creen una vegada més sinergies, aquesta vegada per a consolidar el projecte d'universitats estacionals i traure a la llum la primera edició de la Universitat d'Hivern d'Ayora, centrada en la cultura de la mel.

La mel ha sigut sempre un recurs fonamental en l'economia i alimentació de les societats humanes. Les conegudes pintures de la Cova de l'Aranya de Bicorp (València) ens mostren com era ja aprofitada en la Prehistòria. 

En la Universitat d'Hivern d'Ayora, localitat famosa per la seua tradició abellaire i per la celebració de la Primera Cort de la Mel, s'analitzarà l'origen i evolució històrica de la pràctica apícola, prestant especial atenció al territori valencià. De la mateixa manera, es debatrà sobre el panorama actual del sector i es reflexionarà sobre els reptes del futur.

 
Organitza:

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Ayora, la Diputació de València, Caixa Popular i l'Agència Valenciana Antifrau.

http://projeccio.uv.es

 

Contacta: unitatsuport@uv.es

 
Més informació: