Logo UVGrau en Enginyeria InformàticaEscola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) Logo del portal

Cerques empleabilitat? t'agrada la tecnologia i vols estar a l'avantguarda? vols una professió en la qual pugues especialitzar-te i aprendre treballant? busques una formació pràctica? la massificació no va amb tu i vols estudiar en una Universitat Pública de qualitat? Aquesta pàgina pot ser l'inici del teu futur. 

En els últims anys, els avanços tecnològics han crescut exponencialment. No hi ha més que retrocedir 20 anys enrere per advertir canvis que han impactat directament sobre la nostra manera de vida. Internet, la robòtica, els sistemes de geolocalització, les comunicacions sense fils, la intel·ligència artificial, la digitalització de continguts i els sensors poc intrusius són algunes de les tecnologies que han permès millorar substancialment el funcionament d'empreses, hospitals i entitats governamentals.

Actualment, la informàtica sustenta la productivitat de les empreses. Com a conseqüència, molts llocs de treball s'estan desplaçant cap al sector tecnològic. Ja vulgues ser un enginyer en Google, administrar les bases de dades de Facebook, dirigir el desenvolupament de la propera versió de Microsoft Windows, programar aplicacions per Android, treballar en la interfície de compra de productes de Amazon, administrar serveis en el núvol o desenvolupar programes per a una empresa familiar, est és el teu grau.

La informàtica és una titulació de les denominades d'ampli espectre. Això fa que existeixen múltiples variants i especialitats. En l’ETSE-UV, t'oferim l'oportunitat d'adquirir el nucli de coneixements comú a aquestes especialitats. A més, estem compromesos amb el teu futur laboral, i per això t'oferim una orientació pràctica, grups de laboratoris reduïts (15-20 alumnes), tecnologies actuals, professorat altament qualificat i metodologia docents pioneres. Perquè en l'empresa no solament valen els coneixements, també les teves capacitats.