Logo UVGrau en Enginyeria InformàticaEscola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) Logo del portal

Llista de Vídeos

Allò essencial per al futur estudiant Erasmus La Coordinadora de mobilitat de l’ETSE-UV, Xaro Benavent, ens explica en aquest vídeo els punts principals que cal tindre en compte per tal de fer una estada Erasmus en qualsevol de les seues formes.
En aquesta entrevista, el coordinador de pràctiques externes de l’ETSE-UV, Jesús Soret, resol els dubtes freqüents dels i les estudiants abans de fer les pràctiques formatives.
Vídeo institucional de la Universitat de València en el qual es mostra una visió actual de la institució i l'oferta d'estudis i serveis amb què compta.
Vídeo institucional de la Universitat de València en el qual es parla de l'oferta acadèmica de la institució, dels diferents serveis amb què compta la comunitat universitària i de les possibilitats que ofereix la Universitat tant per als universitaris com per a la societat.
Vídeo institucional de la Universitat de València en el qual es mostra una visió actual de la institució, els seus serveis, les instal·lacions docents i d'investigació i activitats i espais oberts a la societat.
Vídeo institucional de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Breve recorrido por las instalaciones de la Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València, en el campus de Burjassot-Paterna.
Vídeo promocional de l'OPAL de les eixides professionals de les diferents carreres que es poden estudiar a la Universitat de València. Inclou les àrees: ciències bàsiques, ciències socials, comunicació, economia, educació, filologia i traducció, humanitats, jurídica, salut i tècnica.
L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València ha acollit aquesta setmana a més de 500 alumnes que han realitzat pràctiques en els laboratoris del centre. Els treballs, desenvolupats durant tota la setmana, han sigut adaptats al seu nivell educatiu. L'objectiu principal del programa és la col·laboració de l'estudiantat amb el professorat per a millorar la qualitat docent en els camps de la informàtica i la tecnologia.