Logo UVGrado en OdontologíaFacultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

Estudiar Odontologia et convertirà en un professional de la salut i et permetrà, quan et gradues, exercir la professió de dentista. El dentista és el professional de la salut que treballa per a prevenir i guarir les malalties bucals de les persones, que són molt freqüents i afecten negativament a la seua qualitat de vida.
Els estudis en Odontologia proporcionaran al futur i futura dentista els coneixements i habilitats necessaris per a prevenir, diagnosticar i tractar els problemes de salut relacionats amb les dents, els maxil·lars, la boca i els teixits bucals.

Si t'interessen els temes de salut, tens vocació de servei, t'agrada la creativitat, la tecnologia, el treball d'habilitat manual, les relacions interpersonals, la comunicació i el treball en equip, creiem que estudiar Odontologia et permetrà desenvolupar tot el teu potencial

I per què Odontologia a la UV?

Els estudis de salut tenen una forta tradició i especialització en la Universitat de València. També en els estudis d'Odontologia tenim una àmplia tradició que es remunta a 1978, quan es van implantar els estudis d'Estomatología que són el precedent dels actuals estudis de Grau en Odontològia. Durant tots aquests anys, centenars de professionals egressats de les nostres aules s'han incorporat a la professió odontològica i exerceixen amb plena competència i reconeixement professional en clíniques de tot l'estat espanyol i alguns països europeus com Regne Unit, França i Països Baixos.
Estudiar Odontologia en la Universitat de València et permetrà des de molt ràpid, interactuar amb pacients reals, i tractar els seus problemes en el mateix context en el qual desenvoluparàs la teua labor professional en finalitzar els estudis. A més, es fomenta l'aprenentatge autònom i s'inculca la importància de la formació contínua, imprescindible per a incorporar a la pràctica clínica diària els avanços científics i tècnics relacionats amb l'odontologia. Alhora, es treballa la comunicació amb el pacient, que les seues característiques cal tenir en compte per a fer-ho partícip de les decisions terapèutiques.

La Universitat de València explica per a açò amb les instal·lacions de la Facultat de Medicina i Odontologia i la Clínica Odontològica, tots dos edificis situats en el Campus de Blasco Ibáñez i integrats en l'entorn urbà, amb unes excel·lents instal·lacions d'aules, laboratoris, biblioteca i l'equipament necessari per a desenvolupar la docència tant teòrica com a pràctica amb la màxima qualitat.