Logo UVGrado en OdontologíaFacultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

  • Estudiants

La Clínica Odontológica de la Universitat de València està situada al Campus de Blasco Ibáñez i integrada en l'entorn urbà amb fàcil accessibilitat per al ciutadà, a pocs metres de la Facultat de Medicina i Odontologia. L'edifici té una excel·lent dotació d'aules, seminaris, laboratoris, i gabinets dentals que permet desenvolupar una docència de màxima qualitat tant teòrica com a pràctica.

la Clínica Odontológica compta amb 72 gabinets totalment equipats, terminals informàtics per a la gestió electrònica de les històries clíniques, servei d'esterilització centralitzat i servei de radiologia equipat amb sistemes de radiodiagnóstico d'última generació entre uns altres.

La Clínica Odontológica de la Universitat de Valéncia, la gestió de la qual està encomanada a la Fundació Lluís Alcanyís de la Universitat de València de la Comunitat Valenciana (FLA), té un reconegut prestigi després de més de 25 anys de servei a la comunitat, gràcies a la qual cosa manté de forma constant una important cartera de pacients, que asseguren les necessitats de formació pràctica dels alumnes del Grau en Odontologia per la Universitat de València.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies