Logo UVGrau en PedagogiaFacultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

L’admissió es fa de manera personalitzada, tenint en compte el currículum i l’expedient de la persona sol·licitant.
Entre els criteris d’admissió cal assenyalar que aquelles persones interessades a accedir a aquest màster, la llengua materna de les quals no siga el castellà, han de justificar un nivell de coneixement de la llengua que els permeta el seguiment òptim de les classes. En aquest sentit, requerim que aquells estudiants que es troben en aquesta situació acrediten un nivell de castellà B1.
Els estudiants que en el moment de la matrícula no puguen acreditar aquest nivell, hauran de passar una prova i aportar el certificat acreditatiu al llarg del curs acadèmic.
Pel que fa al criteri de grau d’afinitat al títol de màster de la titulació de procedència, es consideren titulacions afins tots aquells graus o altres titulacions en què la persona candidata haja cursat matèries de qualitat. Amb caràcter general, aquestes solen ser: la llicenciatura i/o grau en Administració i Direcció d’Empreses, la diplomatura i/o grau en Turisme, la diplomatura en Ciències Empresarials, la diplomatura i/o grau en Relacions Laborals, les enginyeries superiors i la llicenciatura en Administració Pública.
Tenint en compte el que s’ha exposat i atenent els diferents criteris establerts, la baremació és la que segueix:
Formació de partida (títol amb què s’ingressa i altres) Fins a 5 punts
Qualificació mitjana de l’expedient de la titulació d’accés (1,aprovat; 2, notable; 3, excel·lent, i 4, excel·lent-MH), fins a 4 punts
Experiència professional acreditada en qualitat, fins a 0,2 punts
Idiomes acreditats, fins a 0,8 punts