UVGrauPsicologiafacultat Logo del portal

Si em sobren crèdits de lliure opció es comptabilitzen com a crèdits d'optativitat?

Els crèdits d'optativitat s'aconsegueixen sols cursant optatives que estiguen dins de l'oferta dels estudis corresponents.
D'altra banda l'excés de crèdits d'optatives sí que cap la possibilitat de comptabilitzar-lo com a crèdits de lliure opció al finalitzar els estudis.

Què s'ha de fer per a tindre el títol i quant triga?

Per a sol.licitar el títol és necessari que apareguen totes les notes en l'expedient i tindre el DNI en vigor, l'imprés i el rebut s'arrepleguen a la Secretaria; en un matí pots tindre el resguard que et serveix a tots el efectes per acreditar que eres titulat/-da. El títol definitiu sol trigar entre sis mesos i un any.
El preu per a l'expedició del títol  més el SET (Suplement Europeu del Títol) en Psicologia i en Logopèdia  es revisa cada curs acadèmic.
Important: el títol només pot ser lliurat a la persona interessada, ha d'aportar el DNI original en vigor ( no s'admiteix altre document per a la identificació, com el carnet de conduir, passaport, etc...)

Es pot compulsar qualsevol document a la Secretaria de la Facultat i quant val?

Només es poden compulsar documents que s'hagen originat en aquesta Facultat ( p.ex. el títol o un certificat de notes).

He fet un curset de lliure opció, què he de fer per a que s'incorpore al meu expedient?

Has de portar la còpia i l'original del certificat acreditatiu com a que has fet el curs, depenent del curs que hages fet hauràs de pagar un rebut (l'import es calcula segons els crèdits que es convaliden), quan l'hages abonat el portes a la Secretaria de la Facultat on ompliràs un imprés i en un termini entre una setmana/ mes i mig (segons l'època del curs en què ens troben i el volum de treball), el veuràs incorporat al teu expedient.

Nota: si és urgent per a finalitzar la carrera ens ho dius i li donem prioritat.

No m'han respost la meua petició de beca del Ministeri ni la de la Generalitat, quan i com he de pagar el rebut de la matrícula?

Pots consultar l'estat de la teua petició de beca en la següent direcció de Internet: http://sestud.uv.es i en el moment en què en aquesta Secretaria ens comuniquen la concessió o denegació de la teua beca, el remetrem el rebut de la matrícula al teu domicili.

Quan presente les convalidacions i quant tarden en convalidar-se?

La convalidació se sol.licita en el moment de formalitzar la matrícula a l'aula de matrícula amb tota la documentació requerida. El temps que tarda en convalidar-se depén del tipus de convalidació, si és de lliure opció o de continguts, la Comissió Acadèmica de Titulació informa periòdicament.

He de matricular-me de les assignatures que demane convalidar?

No.

Hi ha taula de convalidacions?

Sí, en aquesta mateixa pàgina web de la Facultat.

Quants crèdits cal superar perquè no et tiren de la Facultat?

12 crèdits en el primer curs de Grau.

Voldria localitzar el professor..., on és el seu despatx?

Hauràs d'esbrinar el Departament al qual pertany, mira en el Directori del Hall i puja a la Secretaria del Departament corresponent i allí t'ho diran.

Vull que em posen l'encuny a la meua còpia informativa de les notes! No vull pagar un oficial...

La còpia informativa és el que diu "informativa", no té validesa acadèmica, per la qual cosa no es pot validar amb un segell.

Què cal fer per a sol.licitar un certificat de notes? i quant tarda?

Has d'anar a la Secretaria de la Facultat on ompliràs un imprés i et donaran un rebut que hauràs de pagar en el banc (les taxes canvien cada curs acadèmica i si el certificat és per a entregar en qualsevol servei de la Universitat de València és gratuït), una vegada omplit l'imprés i abonat el rebut l'entregues en Secretaria, el certificat el podràs arreplegar en una setmana.

Preguntes més freqüents sobre l'estructura de l'ensenyança universitària: Grau i Postgrau

Respostes a deu preguntes clau sobre Bologna [descarregar]

Més informació

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies