Logo UVGrau traduccióFacultat de filologia Logo del portal

Incoming són els i les estudiants d’altres universitat que cursen els seus estudis a la Universitat de València de manera temporal. En aquesta secció trobaràs informació referida a les titulacions que s’imparteixen a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (FFTiC).

A la secció “Estudis” disposes de tota la informació sobre els estudis de graus, post-grau i doctorat que ofereix la FFTiC.

A la pestanya “Assignatures i horaris” podràs trobar les taules amb els horaris i exàmens de les assignatures, de manera que pugues confeccionar els teus horaris i comprovar la data, hora i dia en què tindran lloc els exàmens.

Si vols informar-te sobre el programa de “Mentors”, accedeix des d’ací al bloc del programa Entreiguals que el gestiona.

Coordinadors/es” és un secció en la qual trobaràs al coordinador/a de titulació, el seu horari d’atenció (tutories) i el seu correu electrònic, per a que pugues posar-te en contacte amb ell/a.

Si estàs interessat en fer unes pràctiques durant la teua estada a València, no dubtes en fer clic a “Erasmus Pràctiques”.

 

 

Welcome to our Faculty