Logo de la Universitat de València Logo Grau en Traducció i Mediació Interlingüística Anglés, Francés i Alemany Logo del portal

Image de la noticia

El Servei de Relacions Internacionals i Cooperació ha publicat en el DOGV la convocatòria de mobilitat Erasmus Pràctiques 2020-2021. 

El primer termini de sol·licituds s'obrirà del 9 al 26 d'octubre de 2020 per a modalitat A (pràctiques curriculars) i B (recent titulats). Obrirem també els següents terminis: 

-Segon termini: del 8 al 28 de gener de 2021, ambdós inclosos (modalitat A i B)  

-Tercer termini: del 14 al 30 d'abril de 2021, ambdós inclosos (modalitat  A i B).

Per a fer la sol·licitud cal accedir al procediment d´ENTREU Expedient Erasmus Pràctiques 2020-2021  

També s'ha organitzat una xerrada per a informar a l´alumnat sobre les beques Erasmus Pràctiques 2020-2021. Tindrà lloc el proper dimecres 14 d’octubre a les 10.00 hores per videoconferència. Només cal punxar ací a l'hora prevista per a entrar a la sessió. La teua participació serà molt benvinguda. 

El programa Erasmus Pràctiques possibilita als estudiants i recent titulats de Grau i Màster la realització de pràctiques en empreses de la Unió Europea. Pots trobar més informació sobre estes beques en la nostra web  

Aprofitem per a informar-te que obrirem les convocatòries Erasmus estudis i Programa Internacional del curs 2021-22 el dia 9 de novembre. La setmana del 9 al 13 de novembre s´organitzarà la XVIII Setmana Internacional de la Universitat de València on es duran a terme sessions informatives de tots els programes de mobilitat internacional. Us comunicarem totes aquestes activitats més endavant.