Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari de Creativitat i Innovacions Educatives (IUCIE) Logo del portal

Presentació resultats projecte europeu “Free To Choose”

  • 9 de març de 2023
Image de la noticia

Els pròxims dies 14 i 16 de març, en la Universitá “Alma mater” de Bologna (Itàlia), es presentaran els principals resultats del projecte europeu “Free to Choose”. La investigadora principal del projecte, Anna Giulia Ingellis, investigadora del IUCIE, presentarà, en el marc d'un intercanvi Erasmus Teacher, un exemple d'investigació social aplicada.

Els resultats de la investigació han permés desenvolupar un joc de taula orientat a l'augment de la consciència dels estereotips de genere entre els adolescents en transició escola-treballe. La investigació ha analitzat el context a través dels principals indicadors de les bretxes de gènere i ha estudiat l'impacte dels estereotips de gènere en la transició escola-treballe en la percepció subjectives dels joves i dels educadors i operadors dels serveis per a l'ocupació en alguns països del Sud d'Europa (Xipre, Espanya, Itàlia, Portugal i Eslovènia). Es presentarà, a més, una anàlisi relativa a l'impacte de la pandèmia COVID-19 en la desigualtat de gènere en l'àrea.

Mès informació