Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Congrés “Anàlisi de la violència de gènere des d'una perspectiva legal i pràctica”. 6/03/2015

  • 2 de març de 2016
Congrés “Anàlisi de la violència de gènere des d'una perspectiva legal i pràctica”

Congrés emmarcat dins del cicle d'activitats complementàries del grau de criminologia de la Facultat de Dret.

Divendres que ve 6 de març se celebra en el Saló d'Actes de la Biblioteca Gregori Maians de la Universitat de València el Congrés titulat “Anàlisi de la violència de gènere des d'una perspectiva legal i pràctica”, emmarcat dins del cicle d'activitats complementàries del grau de criminologia de la Facultat de Dret.

PROGRAMA:

16:00 h16:40 h “Especialitats processals”. Sra. Dra. Alicia Armengot Vilaplana (Prof. Titular de Dret Processal de la Universitat de València)

16:40 h17:20 h “La protecció a les víctimes i la valoració del risc”. Il·lm. Sr. José Mª Gómez Villora (Magistrat Titules del Jutjat Nº1 de Violència sobre la Dona de València)

17:20 h18:00 h “Actuació del Fiscal de Violència contra la dona”. Il·lma. Sra. Dª Ana María Palomar Marcos (Fiscal adscrita a la Secció de Violència de Gènere de la Fiscalia de València)

18:00 h DEBAT

Comitè científic: José Luís González Cussac (Catedràtic de Dret Penal i director del Departament de Dret Penal de la Universitat de València), Juan Carlos Carbonell Mateu (Catedràtic de Dret Penal i director de l'Institut Universitari de Criminologia i Ciències Penals de la Universitat de València), Margarita Roig Torres (Professora Titular de Dret Penal i Coordinadora del grau de Criminologia de la Universitat de València) i Tàlia González Collantes (Professora Associada de Dret Penal de la Universitat de València)

 

 

Llista d'enllaços: