Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Congrés “Noves amenaces terroristes: Les respostes penals” 15 i 16/04/2015

  • 6 de març de 2015
Congreso 'Nuevas amenazas terroristas: Las respuestas penales'

Congrés organitzat per l'Institut Universitari d’Investigació en Criminologia i Ciències Penals de la Universitat de València i el Departament de Dret Penal de la Universitat de València, amb la col·laboració del Centre Nacional d'Intel·ligència.

El 15 i 16 d'abril de 2015 en l'Aula Tomás S. Vives. 4ª Planta de la Facultat de Dret  de la Universitat de València (Avgda. Tarongers, s/n de València) es celebrarà el congrés “Noves amenaces terroristes: Les respostes penals” organitzat per l'Institut Universitari d’Investigació en Criminologia i Ciències Penals de la Universitat de València i el Departament de Dret Penal de la Universitat de València, amb la col·laboració del Centre Nacional d'Intel·ligència.

El congrés està dirigit a professionals del Dret (magistrats, fiscals, advocats, secretaris judicials; funcionaris institucions penitenciàries); cossos i forces de seguretat; forces armades; analistes i experts en seguretat; periodistes; estudiants de grau, postgrau i doctorat en Dret, Criminologia i Ciències Polítiques.

Consta de 12 ponències de 20 minuts impartides per qualificats experts, repartides en 4 taules, amb un col·loqui posterior en cada taula de fins a 90 minuts.

COMITÈ CIENTÍFIC

Dr. Tomás S. Vives Antón

Dr. Enrique Orts Berenguer

Dr. Juan Carlos Carbonell Mateu

Dr. José L. González Cussac

Dra. Clara Viana Ballester

SECRETÀRIA ACADÈMICA

Dra. Clara Viana Ballester

+INFO

Llista d'enllaços:

Imatges: