Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Jornada "La resposta penal als reptes del Bon Govern". 28/10/2016

  • 21 d’octubre de 2016
Jornada La resposta penal als reptes del Bon Govern

El proper divendres 28 d'octubre es celebrarà a la Sala Tomàs Vives (4ª planta de la facultat de Dret) la Jornada amb el títol "La resposta penal als reptes del Bon Govern". 

La jornada està organitzada conjuntament per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació i la Facultat de Dret de la Universitat de València

La programació inclou dos taules redones amb la participació de professors de la Facultat de Dret i una conferència a càrrec del Fiscal Delegat Anticorrupció en el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana. La cloenda de l'acte la durà a terme En Manuel Alcaraz Ramos, Conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

Els qui desitgen certificat d'assistència han d'emplenar aquest senzill formulari

 


PROGRAMA:

9:00h Inauguració 

Dr. Guillermo Palao Moreno. Vicerector Internacionalització i Cooperació de la Universitat de Valencia.

9:30h Taula redona

"Corrupció i anticorrupció": Dr. Juan Carlos Carbonell Mateu. Catedràtic Dret Penal de la Universitat de Valencia. Director de l'Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals

"Autoblanqueig i corrupció": Dra. Ángela Matallín Ëvangelio. Titular de Dret Penal. Secretaria del Departament de Dret Penal de la Universitat de Valencia.

"Corrupció a Brasil": Dr Paulo Busato. Fiscal. Professor adjunt Dret Penal, Universitat Federal Paraná (Brasil).

11:00h Pausa

11:30h Taula redona

"Corrupció i contractació pública". Dra. Ángeles Jareño Leal. Titular de Dret Penal acreditat CU de la Universitat de Valencia.

"Corrupció urbanística: de la dècada prodigiossa al seu us populista en l'actualitat" Dra. Elena Górriz Royo. Titular de Dret Penal de la Universitat de Valencia.

"Bon govern i programes de prevenció de delictes en les Administracions Públiques". Dr. José Luis González Cussac. Catedràtic Dret Penal i Director del Departament de Dret Penal de la Universitat de Valencia.

13:15h Conferència

"Metodologies per a la investigació i persecució de delictes de corrupció": D. Vicente Torres. Fiscal Delegat de la Fiscalia Anticorrupció en el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

14:00h Cloenda

Dr. Manuel Alcaraz Ramos. Honorable Conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

Imatges: