Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Seminari la prevenció de la reincidència i la reinserció social dels delincuents. 2/12/2016

  • 26 d’octubre de 2016
Seminari la prevenció de la reincidència i la reinserció social dels delincuents. p

El 2 de desembre es celebrarà el seminari "La prevenció de la reincidència i la reinserció social dels delicuents" al saló de actes de la Facultat de Psicologia. L'esmentat seminari es una de les activitats complementàries de l'assignatura "Psicología de la delinquència" i es necessària la inscripció per a poder-hi assistir.

PROGRAMA

10:00h-11:00h "La investigació dels delictes relatius a la pornografia infantil". Juan Carlos Casas Chaves (Inspector del Cos Nacional de Policia. Cap del Grup de Delictes Tecnològics de la Brigada Provincial de la Policia Judicial de València​).

11:00h-12:00h "Preven3: una associació per a la reeducació i reinserción social". Junta directiva Associació Preven3.

12:00h-12:30h DESCANS

12.30h-13-30h "Equip Nacional de revisió detallada d'homicidis de parella en l'àmbit de la violència de gènere​". José Luis González Álvarez (Dr. en Psicologia. Comandant de la Guàrdia Civil. Secretaria d'Estat de Seguretat - Gabinet de Coordinació i Estudis​).

Direcció: Enrique Carbonell Vayá
Co-direcció: Virginia Soldino Garmendia
Comité d'organització: Jorge Correcher Mira, Marta Llácer Girona

ORGANITZA: Institut Universitari de Criminologia i Ciències Penals de la Universitat de Valencia i l'associació PREVEN3.

FULL D'INSCRIPCIÓ: AFORAMENT COMPLET

 

Imatges: