Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

  • ARTEC
Un tramvia és un vehicle ferroviari que recorre els carrers guiat per unes vies . Els tramvies s'han dissenyat per al transport de passatgers i càrrega ( molt ocasionalment ) . Són generalment més lleugers i més curts que els trens convencionals La necessitat d'instrucció i avaluació de procediments de salvament marítim i la impossibilitat de realitzar aquestes tasques en condicions reals, es pot resoldre mitjançant l'ús de tècniques de simulació immersiva.
Descripció

Aquest és el cas de l'entorn ENSISAM, on a més d'utilitzar tècniques avançades de simulació gràfica en temps real, s'han desenvolupat i aplicat elements d'interacció multimodals, així com nous dispositius de disseny propi, creats a partir de les necessitats específiques dels usuaris, com el guant sense fil de realitat virtual Thimble-Glove.
Projecte desenvolupat en 2005 pel FOREM Andalucia i el Grup ARTEC de l'Institut de Robòtica de la Universitat de València.

Data d'inici
2006 Gener
Data de finalització
2006 Març
Entitats col·laboradores:

FOREM Andalucía