Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

Les entitats islandeses realitzen els últims esforços per a superar les proves de conformitat de facturació electrònica del CEF

  • 18 de gener de 2021
Image de la noticia

Els membres del projecte ICELANDINV18 estan treballant per a garantir que les huit entitats islandeses que participen en la iniciativa superen les proves de conformitat de facturació electrònica del CEF. Tots els beneficiaris que implementen EN les estan duent a terme amb la validació de les evidències relatives a l'ús de l'estàndard europeu.

El projecte ICELANDINV18 té com a objectiu donar suport a huit institucions islandeses en la incorporació de l'estàndard europeu EN de facturació electrònica. Les entitats implicades treballen per a actualitzar el seu sistema i fer-lo compatible amb el d'altres països europeus.

En aquest sentit, Unimaze i cada institució islandesa, amb el suport de LMT Group i la Universitat de València, estan desenvolupant avaluacions operatives que inclouen proves i ajustos durant les operacions. Els participants estan generant factures de prova conformes amb l'EN i expedides des d'altres Estats Membre per a realitzar assajos transfronterers.

La Comissió Europea cofinança el projecte a través de l'Agència Executiva d'Innovació i Xarxes (INEA), en el marc del Programa de Telecomunicacions CEF. Universitat de València, Sendill is Unimaze ehf, Leading Management Technology SL, Reykjavíkurborg, Grímsnes og Grafningshreppur, Skeiða- og Gnúpverjahreppur, Orkubú Vestfjarða ohf, Akureyrarkaupstaður, Staðlaráð Íslands; ICEPRO, nefnd um rafræn viðskipt; Orkuveita Reykjavíkur, Félagsbústaðir hf. and SIMINN HF són membres d’ICELANDINV18.

El contingut d'aquesta publicació és responsabilitat exclusiva d'IRTIC (UV) i no reflecteix necessàriament l'opinió de la Unió Europea.