Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

LOD-RoadTran18 comparteix els seus avanços amb el públic el divendres 27 de maig

  • 16 de maig de 2022
Image de la noticia

El projecte LOD-RoadTran18 celebra divendres que ve 27 de maig un webinar en castellà sobre els esforços realitzats a Espanya i la República Txeca per a reutilitzar les dades dinàmiques del trànsit per carretera de tots dos països i, per tant, dur a terme els objectius de la iniciativa europea. L'esdeveniment, presencial i online, tindrà lloc en la sala d'actes del primer pis del Parc Científic, al carrer Catedràtic José Beltrán, 2, de Paterna.

A més de comptar amb accés lliure i gratuït a les xerrades, l'esdeveniment podrà seguir-se en línia a través del següent enllaç: https://go.uv.es/0Rcfpkb

La Universitat de València coordina aquesta acció cofinançada per HaDEA a través de l’IRTIC amb l'assistència tècnica de LMT Group. La Direcció General de Trànsit, Desidedatum Data Company S.L., ESAM Tecnologia S.L., Universitat Politècnica de València, TamTam Research i la Czech Technical University participen en la seua execució.

L'agenda del webinar del dia 27 és la següent:

 

09:30 H Què és LOD-RoadTran18?

Javier Samper

Universitat de València

 

09:45 H Reptes tècnics del projecte

José Rocha

LMT Group

 

10:00 H Implementacions

Julián Gutiérrez

Universitat de València

 

10:15 H Dades de trànsit en España

Ana Delgado

Universitat de València

 

10:30 H Pausa

 

11:00 H Resultats de socis espanyols

Fernanda Peset, Marc-Aitor Borràs

Universitat Politècnica de València, Desidedatum

 

11:15 H CEF Telecom i Dades obertes

José Rocha

LMT Group

 

11:30H Projectes i oportunitats

Juan José Martínez

Universitat de València

 

Com s'ha indicat anteriorment, l'esdeveniment tindrà lloc a partir de les 9:30 hores el dia 27 de maig en la sala d'actes del primer pis del Parc Científic, al carrer Catedràtic José Beltrán, 2, de Paterna. Així mateix, s'emetrà des de l'enllaç habilitat.

El contingut d'aquesta publicació és responsabilitat exclusiva d'IRTIC (UV) i no reflecteix necessàriament l'opinió de la Unió Europea.

Imatges: