Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

Participants en el projecte EURINV19 ja han superat les proves de conformitat CEF eInvoicing i les d'interoperabilitat

  • 29 de juny de 2021
Image de la noticia

El primer grup designat de socis d'EURINV19 ha superat amb èxit les corresponents proves de conformitat CEF eInvoicing i les proves d'interoperabilitat. Actualment, estan completant els seus informes d'implementació individuals amb tota la informació i els resultats obtinguts en la implementació i les proves.

S'ha celebrat una reunió de demostració amb HaDEA i aquests socis per a informar sobre els resultats d'interoperabilitat esmentats i els informes tècnics realitzats. Crediflow (Suècia), Transalis (el Regne Unit), Easy Systems (Holanda) i Tatra Billing (Eslovàquia) amb el suport de SATA (Itàlia) han realitzat una demostració en viu de diversos intercanvis de factures electròniques entre ells perquè la persona responsable de HaDEA puga validar la consecució dels objectius del projecte.

En aquest sentit, un segon grup de socis està organitzant les proves d'interoperabilitat i informant dels resultats que es completaran durant aquest mes. Corresponen a Qvalia (Suècia), Trinity College (Irlanda), Carrefour (França) amb el suport de Generix (França) i Althea (Regne Unit) amb el suport d’Elcom (Regne Unit).

EURINV19 és un projecte cofinançat per la Comissió Europea a través de HaDEA i el programa CEF Telecom (2019-EU-IA-0037) que té com a objectiu actualitzar les plataformes de facturació electrònica en el núvol de 5 proveïdors d’EDI perquè siguen totalment compatibles amb la norma europea de facturació electrònica (EN 16931). Aquesta iniciativa, coordinada per la Universitat de València (Espanya) i assistida tècnicament per LMT Group, també té com a objectiu donar suport a la implementació de solucions de facturació electrònica conformes a la norma EN per a 4 usuaris finals.

Web oficial: http://cef.uv.es/eurinv19/

Web d’INEA, ara HaDEA: https://ec.europa.eu/inea/en/connecting-europe-facility/cef-telecom/2019-eu-ia-0037

Inici del projecte: 01/01/2020

Conclusió del projecte: 31/07/2021

Número d’acord: INEA/CEF/ICT/A2019/1928191

Número d’acció: 2019-EU-IA-0037

El contingut d'aquesta publicació és responsabilitat exclusiva d'IRTIC (UV) i no reflecteix necessàriament l'opinió de la Unió Europea.