Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

El projecte EURINV19 es prepara per a la seua recta final

  • 4 de desembre de 2020
Image de la noticia

El consorci EURINV19 ha mantingut una reunió el dimarts 1 de desembre en la qual s'han repassat les fites aconseguides fins al moment i les següents qüestions a considerar fins a la conclusió del projecte. Les solucions proporcionades per l'acció estaran adaptades per a complir amb la directiva europea de facturació electrònica i la legislació dels països on operen els seus proveïdors.

En aquest sentit, el projecte EURINV19 és una iniciativa finançada per la Comissió Europea a través del programa CEF Telecom que permetrà a les entitats proveïdores d’EDI que formen part del consorci implementar les seues solucions de facturació digital. D'aquesta manera, compliran amb els requeriments de l'estàndard europeu en relació amb les transaccions internacionals.

L'acció té com a objectiu actualitzar les plataformes de facturació electrònica de 5 proveïdors d'Intercanvi Electrònic de Documents (EDI) per a ser compatibles les sintaxis requerides (UBL i CII) de l'estàndard de facturació electrònica europeu (EN) i implementar solucions de facturació electrònica conformes amb EN per a 4 usuaris finals.

Participen en el projecte Universitat de València, LMT Group, Elcom, SATA, Trinity College, NetEDI, Generix Group France, Crediflow, Qvalia, Transalis, Easy Systems, Tatra Billing, Carrefour i Althea.

El contingut d'aquesta publicació és responsabilitat exclusiva d'IRTIC (UV) i no reflecteix necessàriament l'opinió de la Unió Europea.