Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

El projecte europeu AS4EDI arriba a la seua conclusió

  • 29 de juny de 2020
Image de la noticia

El projecte europeu «AS4EDI. European EDI Providers integrating the AS4 eSENS Profile», cofinançat per la Unió Europea mitjançant la línia pressupostària CEF (Connecting Europe Facility) i coordinat per la Universitat de València en col·laboració amb LMT Group, conclou aquest mes. El treball de les sis entitats que participen en el projecte, que a més són punts d'accés PEPPOL certificats, s'ha enfocat en l'actualització de les solucions tecnològiques d'eDelivery que ofereixen als seus clients.

L'objectiu principal de la iniciativa és la promoció de l'eDelivery DSI (Digital Service Infraestructure, infraestructura del servei digital) entre entitats públiques i privades a través del protocol de missatgeria AS4 i els seus respectius Service Metadata Publishers (SMP) en sis punts d'accés PEPPOL certificats de diferents estats membre. Concretament, el consorci d'AS4EDI està format per entitats de Bèlgica, Finlàndia, Suècia, Països Baixos, França i Regne Unit.

En aquest sentit, la iniciativa pretén oferir als clients de cada entitat un servei conforme als requisits de la Unió Europea, permetent-los enviar i rebre documentació electrònica des dels estats membre. Els serveis d'eDelivery són una manera segura i ràpida d'administrar documents electrònics alhora que s'estalvien recursos i temps.

Pàgina web: http://irtic.uv.es/as4edi

Web d'INEA: https://ec.europa.eu/inea/en/connecting-europe-facility/cef-telecom/2018-eu-ia-0060

Número de l'acord: INEA/CEF/ICT/A2018/1760227

Número de l'acció: 2018-EU-IA-0060

El contingut d'aquesta publicació és responsabilitat exclusiva d'IRTIC (UV) i no reflecteix necessàriament l'opinió de la Unió Europea.