Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

Projecte Europeu eID4Spain: Connecting Regional and Local Administrations to Spanish eIDAS Node

  • 5 de desembre de 2018

La Universitat de València coordina, a través de l'Institut de Robòtica i Tecnologies de la Informació i Comunicació (IRTIC), el Projecte Europeu “eID4Spain: Connecting Regional and Local Administrations to Spanish eIDAS Node” (INEA/CEF/ICT/A2018/1633095), cofinançat per la Unió Europea mitjançant la línia pressupostària CEF (Connecting Europe Facility), per a connectar serveis electrònics públics proveïts per 4 Administracions locals i regionals (Junta de Extremadura, Diputación de Ciudad Real, Diputació de València and Ayuntamiento de Rivas Vaciamadrid) al node eIDAS mitjançant CL@VE 2.0 per a possibilitar l'autenticació transfronterera en línia segons la Regulació eIDAS.

 

L'acció ajudarà a Espanya a complir els requisits del Reglament eIDAS i facilitarà l'accés als serveis públics electrònics espanyols a tots els ciutadans i empreses de la UE que utilitzen el seu DNI electrònic nacional, garantint així la mobilitat transfronterera i secundant i reforçant el mercat únic digital (Digital Single Market).

Els participants del projecte eId4Spain són:

  1. Universitat de València (UVEG)
  2. Leading Management Technology SL (LMT)
  3. Universidad Carlos III de Madrid (UC3M)
  4. Junta de Extremadura (JE)
  5. Diputación Provincial de Ciudad Real (DCR)
  6. Diputació de València (DV)
  7. Guadaltel SA (Guadaltel)
  8. Ayuntamiento de Rivas Vaciamadrid (ARV)


El projecte eID4Spain començarà el 01/09/2018 i finalitzarà el 28/02/2020. La Universitat de València, que coordina el projecte, serà responsable de la gestió administrativa i financera del projecte, així com de la seua comunicació i difusió.

El projecte té un cost total de 398.629 €, sent la contribució europea de 298.972 €.

Project website

El contingut d'aquesta publicació és responsabilitat exclusiva d'IRTIC (UV) i no reflecteix necessàriament l'opinió de la Unió Europea.