Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

El projecte ICELANDINV18 permet als seus membres islandesos rebre i processar factures electròniques conformes a l'estàndard EN16931

  • 27 de gener de 2021
Image de la noticia

El projecte «ICELAND-INV18. Uptaking of EN eInvoicing by public authorities in Iceland» (Acció núm. 2018-EU-IA-0056), cofinançada pel mencanisme Connecting Europe Facility de la Unió Europea, finalitza aquest mes. L'acció, coordinada per la Universitat de València, LMT Group i Unimaze, s'ha centrat en l'actualització de les plataformes de facturació electrònica de 8 institucions islandeses, la qual cosa permet rebre i processar factures electròniques conformes amb l'estàndard europeu de facturació electrònica (EN16931).

D'aquesta manera, la iniciativa s'ha orientat cap a l'adopció de l'EN16931, establida per la Directiva 2014/55/UE, que inclou les sintaxis UBL 2.1 i CII. L'acció ha treballat en la millora de les transaccions transfrontereres de facturació electrònica B2G a Europa i a contribuir a la implantació dels eDelivery i eInvoicing Building Blocks a Islàndia.

Reykjavíkurborg, Grímsnes og Grafningshreppur, Skeiða- og Gnúpverjahreppur, Orkubú Vestfjarða ohf, Akureyrarkaupstaður, Staðlaráð Íslands, ICEPRO, nefnd um rafræn viðskipt, Orkuveita Reykjavíkur, Félagsbústaðir hf. i SIMINN HF són part del consorci del projecte.

Pàgina oficial del projecte

Web dels coordinadors islandesos

El contingut d'aquesta publicació és responsabilitat exclusiva d'IRTIC (UV) i no reflecteix necessàriament l'opinió de la Unió Europea.