Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

INTRAS centra les seues activitats en:

  • La recerca científica i aplicada, participant en diversos programes nacionals, europeus i internacionals. A més, desenvolupa també aquestes activitats en col·laboració amb les institucions públiques estatals i locals, així com amb organismes privats, amb la finalitat de facilitar la R+D i la transferència tecnològica.
  • La formació acadèmica i professional, a través dels programes de Doctorat i programes Màster de la Universitat de València, igual que altres cursos de formació desenvolupats específicament per a diferents públics.
  • L'assessorament i desenvolupament de solucions tant per a entitats públiques com a privades en l'àmbit del transport, la mobilitat i la seguretat vial, tant a nivell local, nacional, europeu o internacional.
  • La difusió dels resultats dels seus estudis, desenvolupaments i recerques tant en mitjans acadèmics com de comunicació social amb la finalitat de promoure la millora de la seguretat vial.
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies