Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • FACTHUM.lab
 • 12/09/18

  Publicació article científic en la revista Peer J

  La revista "PeerJ” publica l’article científic titulat "Distraction of cyclists: how does it influence their risky behaviors and traffic crashes?” en el seu volum 6 (setembre 2018) escrit per Sergio A. Useche, Francisco Alonso, Luis Montoro i Cristina Esteban.

  [Llegir més]

 • 27/07/18

  Verano 2018

  Les comunicamos que, con motivo de las vacaciones de verano, el Grupo de Investigación Facthum.lab permanecerá cerrado del 1 al 31 de agosto. Si necesitan realizar cualquier consulta, rogamos la aplacen al día 1 de septiembre.

 • 14/06/18

  VII Edició dels Premis COPE València

  El Dr Luis Montoro ha estat guardonat amb el Premi seguretat viària en la VII Edició dels Premis COPE València, que tenen com a objectiu reconèixer a empreses, associacions i particulars que al llarg de l'any han destacat per la seva tasca, treball i esforç en la promoció i millora de la Comunitat Valenciana. El lliurament dels guardons s'ha realitzat a València el 14 de juny de 2018.

 • 14/06/18

  Publicació article científic en la revista Accident Analysis and Prevention

  La revista "Accident Analysis and Prevention” publica l’article científic titulat "Does gender really matter? A structural equation model to explain risky andpositive cycling behaviors” en el seu volum 118 (juny 2018) escrit per Sergio A. Useche, Francisco Alonso, Luis Montoro I Francisco Tortosa.

  [Llegir més]

 • 13/06/18

  Publicació article científic en la revista Sage Open

  La revista "Sage Open” publica l’article científic titulat "Patterns on Work-Related Stress and Tobacco Consumption in City Bus Drivers” en el seu volum 8, número 2 (juny 2018) escrit per Sergio A. Useche, Natura Colomer, Francisco Alonso I Luis Montoro.

 • 15/03/18

  Vehículo autónomo: opinión de los conductores españoles

  El Grupo de Investigación Facthum.lab del Instituto Universitario de Tráfico y Seguridad Vial (INTRAS) de la Universidad de Valencia, junto con la Confederación Nacional de Autoescuelas (CNAE) presentan el estudio "Vehículo autónomo: la opinión de los conductores españoles".

  [Llegir més]

 • 13/02/18

  Presentación Barómetro de Salud Vial de conductores mayores.

  El Grupo de Investigación Facthum.lab del Instituto Universitario de Tráfico y Seguridad Vial (INTRAS) de la Universidad de Valencia, patrocinado por la Asociación C.V. de Centros Reconocimientos Médicos, con la colaboración de CREME Federación y FESVIAL presentan el proyecto SAVIMA: Barómetro de Salud Vial en Mayores.

  [Llegir més]

 • 04/12/17

  Asistencia de la Dra. Ana Martí-Belda al encuentro de psicólogos de tráfico celebrado en Lisboa.

  La Dra. Ana Martí-Belda, como miembro del grupo internacional Traffic Pscychology International (TPI), asistió el pasado 13 y 14 de Noviembre al XIV encuentro de psicólogos de tráfico celebrado en Lisboa.

  [Llegir més]

 • 20/10/17

  Publicació article científic en la revista Cogent Social Sciences

  La revista "Cogent Social Sciences” publica l’article científic titulat "Knowledge, perceived effectiveness and qualification of traffic rules, police supervision, sanctions and justice” en el seu volum 3, número 1 (octubre 2017) escrit per Francisco Alonso, Cristina Esteban, Luis Montoro i Sergio A. Useche.

  [Llegir més]

 • 22/09/17

  II Congreso Inter-CISEV

  El Grupo de Investigación Facthum.lab de la Universidad de Valencia asistirá y participará los próximos días 2, 3 y 4 de octubre en el II Congreso INTER-CISEV que se celebrará en Sevilla.

  [Llegir més]

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies