Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • FACTHUM.lab
 • 23/12/18

  Publicació article científic en la revista Data in Brief

  La revista "Data in Brief” publica l’article científic titulat "When age means safety: Data to assess trends and differences on rule knowledge, risk perception, aberrant and positive road behaviors, and traffic crashes of cyclists” en el seu volum 22 (febrer 2019) escrit per Sergio Useche, Francisco Alonso, Luis Montoro i José Tomás.

  [Llegir més]

 • 20/12/18

  Publicació article científic en la revista PeerJ

  La revista "PeerJ” publica l’article científic titulat "Work stress and health problems of professional drivers: a hazardous formula for their safety outcomes” en el seu volum 6 (decembre 2018) escrit per Sergio Useche, Boris Cendales, Luis Montoro i Cristina Esteban.

  [Llegir més]

 • 19/12/18

  Defensa de la Tesi doctoral de Sergio Useche Hernández

  El 19 de desembre de 2018 s'ha celebrat a l'Institut Universitari d'Investigació en Trànsit i Seguretat Viària de la Universitat de València (INTRAS) l'acte de defensa de la tesi doctoral: "Avaluació dels factors de risc, comportaments i accidentalitat viària de els usuaris vulnerables: el cas dels ciclistes" dirigida pel Dr. Francisco Alonso Pla i el Dr. Luis Montoro González.

  [Llegir més]

 • 17/12/18

  Publicació article científic en la revista Transportation Research Part F: Traffic Psychology and Behaviour

  La revista "Transportation Research Part F: Traffic Psychology and Behaviour” publica l’article científic titulat "Conceptualization of aggressive driving behaviors through a Perception of aggressive driving scale (PAD)” en el seu volum 60 (gener 2019) escrit per Francisco Alonso, Cristina Esteban, Luis Montoro i Andrea Serge.

  [Llegir més]

 • 12/09/18

  Publicació article científic en la revista Peer J

  La revista "PeerJ” publica l’article científic titulat "Distraction of cyclists: how does it influence their risky behaviors and traffic crashes?” en el seu volum 6 (setembre 2018) escrit per Sergio A. Useche, Francisco Alonso, Luis Montoro i Cristina Esteban.

  [Llegir més]

 • 27/07/18

  Verano 2018

  Les comunicamos que, con motivo de las vacaciones de verano, el Grupo de Investigación Facthum.lab permanecerá cerrado del 1 al 31 de agosto. Si necesitan realizar cualquier consulta, rogamos la aplacen al día 1 de septiembre.

 • 14/06/18

  VII Edició dels Premis COPE València

  El Dr Luis Montoro ha estat guardonat amb el Premi seguretat viària en la VII Edició dels Premis COPE València, que tenen com a objectiu reconèixer a empreses, associacions i particulars que al llarg de l'any han destacat per la seva tasca, treball i esforç en la promoció i millora de la Comunitat Valenciana. El lliurament dels guardons s'ha realitzat a València el 14 de juny de 2018.

 • 14/06/18

  Publicació article científic en la revista Accident Analysis and Prevention

  La revista "Accident Analysis and Prevention” publica l’article científic titulat "Does gender really matter? A structural equation model to explain risky andpositive cycling behaviors” en el seu volum 118 (juny 2018) escrit per Sergio A. Useche, Francisco Alonso, Luis Montoro I Francisco Tortosa.

  [Llegir més]

 • 13/06/18

  Publicació article científic en la revista Sage Open

  La revista "Sage Open” publica l’article científic titulat "Patterns on Work-Related Stress and Tobacco Consumption in City Bus Drivers” en el seu volum 8, número 2 (juny 2018) escrit per Sergio A. Useche, Natura Colomer, Francisco Alonso I Luis Montoro.

 • 15/03/18

  Vehículo autónomo: opinión de los conductores españoles

  El Grupo de Investigación Facthum.lab del Instituto Universitario de Tráfico y Seguridad Vial (INTRAS) de la Universidad de Valencia, junto con la Confederación Nacional de Autoescuelas (CNAE) presentan el estudio "Vehículo autónomo: la opinión de los conductores españoles".

  [Llegir més]

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies