• .
 • .
 • Simulador de Conducció SIMUVEG.

  Simulador de Conducció SIMUVEG

Publicació article científic en la revista International Journal of Environmental Research and Public Health

12/03/18

La revista "International Journal of Environmental Research and Public Health” publica l’article científic titulat "Work Environment, Stress and Driving Anger: A Structural Equation Model for Predicting Traffic Sanctions of Public Transport Drivers” en el seu volum 15, número 3 (març 2018) escrit per Luis Montoro, Sergio A. Useche, Francisco Alonso I Boris Cendales.

[Llegir més]

  Visita al INTRAS

  02/03/18

  El Dr. Francisco Alonso, director de l'INTRAS, va rebre el 3 de març de 2018 la visita del Sr. José Luis Penya Ruiz, director gerent de la Plataforma Tecnològica Espanyola de la Carretera (PTC). En la trobada es va parlar, entre d'altres, sobre noves formes de col·laboració entre INTRAS i PTC.

   3rd World Congress on Public Health and Nutrition

   26/02/18

   El director de l'INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha impartit la conferència "Relations between Public Health and Road Safety", dins el 3rd World Congress on Public Health and Nutrition celebrat a Londres del 26 al 28 de Febrer de 2018. El Dr. Alonso va descriure els principals problemes de salut que els conductors reconeixen que pateixen, ja siguin físics o psicològics, així com els coneixements, percepcions, actituds i comportaments que tenen en diferents contextos i les opinions sobre diferents solucions.

    Entrevista El País

    22/02/18

    El periòdic El País ha entrevistat el Director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, per al seu article “¿Por qué no dejan de aumentar las muertes en carretera?", publicat el 22 de febrer de 2018

    [Llegir més]

     Publicació article científic en la revista Sustainability

     24/01/18

     La revista "Sustainability” publica l’article científic titulat "Infrastructural and Human Factors affecting Safety Outcomes of Cyclists” en el seu volum 10, número 2 (febrer 2018) escrit per Sergio A. Useche, Luis Montoro, Francisco Alonso i Oscar Oviedo-Trespalacios.

     [Llegir més]

      Simposium Ciutats intel·ligents i valor del temps: Planificació del transport per a la societat "en moviment”

      19/01/18

      El Dr. Francisco Alonso, director de l'INTRAS i assessor de l'institut Nacional de Trànsit i Transport Terrestre (INTRANT) de la República Dominicana, ha impartit la ponència "Seguretat viària a República Dominicana i el paper de la gestió de la infraestructura" juntament amb la directora de Mobilitat Sostenible, Eng. Alexandra Cedeño, al Symposium Ciutats intel·ligents i valor del temps: Planificació del transport per a la societat "en moviment” Aquest simposi, celebrat els dies 18 i 19 de gener de 2018 a Santo Domingo (República Dominicana), té com a objectiu contribuir al debat sobre la planificació del sistema de transport i el desenvolupament urbà d'acord amb les necessitats i activitats empreses pels ciutadans de la societat moderna "en moviment". El simposi va ser organitzat en col·laboració amb l'Institut Tecnològic de Santo Domingo (INTEC) i la Universitat de Twente als Països Baixos.

       Taller per a mitjans de comunicació a República Dominicana

       18/01/18

       El Dr. Francisco Alonso, director de l'INTRAS, ha impartit un taller titulat: "Trànsit i la Seguretat Vial: fonaments bàsics per Comunicació", dedicat a periodistes i editors que cobreixen els temes de transport a República Dominicana.

       [Llegir més]

        Consell Ordinari de l’INTRAS

        19/12/17

        El 19 de desembre de 2017, a les 12.00, va tenir lloc, a la sala Multiusos, la reunió del Consell Ordinari de l’INTRAS, como és habitual en aquetes dates, per tractar diferents assumptes

         Reunió inicial de la Comissió Tècnica ASEPA de “Bones Pràctiques en Automoció”

         13/12/17

         El Dr. Francisco Alonso, director de l’INTRAS, ha assistit a la reunió inicial de la Comissió Tècnica de "Bones Pràctiques en Automoció", de la qual és membre. Aquesta Comissió va ser creada per l’Associació Espanyola de Professionals d’Automoció (ASEPA) i l’integra un grup de professionals de l’automoció interessats a compartir bones pràctiques que puguen servir de referència i ajuda per a altres.

         [Llegir més]

           
           
          Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies