• .
 • .
 • Simulador de Conducció SIMUVEG.

  Simulador de Conducció SIMUVEG

Medalla d'Honor de la Carretera

07/06/18

El Dr. Francisco Alonso, Director del Intras, ha estat guardonat amb la Medalla d'Honor de la Carretera pels mèrits contrets al llarg de la seva vida professional. Dit guardó, concedit pels òrgans de Govern de l'Associació Espanyola de la Carretera (AEC), li ha estat lliurat el 7 de juny de 2018.

  Fòrum de la Mobilitat Intel·ligent

  06/06/18

  El Director de l'INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha participat en el dinar-col·loqui que ha tingut lloc el 6 de juny de 2018 a la Fundació Pons, organitzat per Fòrum de la Mobilitat Intel·ligent a Madrid, on ha impartit la ponència estratègica d'obertura.

   Homenatge a les Dones Pioneres de la Universitat de València

   06/06/18

   La Dra. Cristina Esteban, Secretaria de l'INTRAS, ha assistit a l'acte d'homenatge a Les Dones Pioneres de la Universitat de València en els àmbits de la direcció dels departaments i instituts universitaris, celebrat el 6 de juny de 2018 en el Paranimf de la Universitat de València.

    Mòdul d'Educació Viària en el títol de Diplomat en ciutadania i Educació cívica

    02/06/18

    El Dr. Francisco Alonso, Director de l'INTRAS, el 2 de juny de 2018 ha impartit, al costat de Hernan Paredes, Director de l'Observatori Permanent de Seguretat Viària del INTRANT, el mòdul "Educació Vial. Llei Nº 63/17 sobre Mobilitat, Transport Terrestre , Trànsit i Seguretat Viària de la República Dominicana", dins el "Diplomat en ciutadania i Educació cívica” que ofereix El Consorci d'Educació cívica de la Pontificia Universidad Madre y Maestra, de la República Dominicana.

     Jornada sobre Mobilitat Connectada

     30/05/18

     El Director de l'INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha participat en l'Obertura de la Jornada de Mobilitat Connectada que s'ha celebrat el 30 de maig de 2018 en el Jardí Botànic de la Universitat de València, organitzada per ITS Espanya i el INTRAS. Així mateix, ha impartit la ponència "Mobilitat Connectada: Component essencial per a un transport més segur, sostenible i eficient" dins de la temàtica "Gestió de la Mobilitat connectada"

      IV Comissió de Seguretat Viària de l’Ajuntament de València

      29/05/18

      El Director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, va participar en la IV Comissió de Seguretat Viària constituïda per la Regidoria de Mobilitat Sostenible i Espai Públic, que va tenir lloc el 29 de maig de 2018 a l’Ajuntament de València

       Revisor International Journal of Political Science and Development

       17/05/18

       El Dr. Francisco Alonso, Director de l’INTRAS, s’incorpora com a revisor de la revista científica International Journal of Political Science and Development, editada per Academic Research

       [Llegir més]

        El Dr. Francisco Alonso reelegit director de l'INTRAS

        16/05/18

        La rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, ha confirmat al professor Dr. Francisco Alonso en el càrrec de Director de l'Institut Universitari de Trànsit i Seguretat Viària (INTRAS), després de ser reelegit en les eleccions celebrades el 16 de maig de 2018

         Premis de Periodisme de la Policia Local de València

         14/05/18

         El Dr. Francisco Alonso, Director de l'INTRAS, ha participat en la primera reunió del jurat de la tercera edició dels Premis de Periodisme de la Policia Local de València, dedicada a reconèixer aquells treballs que millor informin i conscienciïn sobre la necessitat d'augmentar la seguretat viària de conductors i vianants, que s'ha celebrat el 14 de maig de 2018 a la seu de la seva Fundació PLV.

         [Llegir més]

           
           
          Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies