• .
 • .
 • Simulador de Conducció SIMUVEG.

  Simulador de Conducció SIMUVEG

Signatura conveni de col·laboració amb el INTRANT de la República Dominicana

01/08/17

L'1 d'agost de 2017, l'Intituto Nacional de Trànsit i Transport Terrestre (INTRANT) de la República Dominicana ha signat amb l'INTRAS de la Universitat de València un conveni de col·laboració per a la realització d'activitats de capacitació, investigació, assessorament i de qualsevol un altre àmbit d'interès mutu per a la implementació dels plans derivats de la Llei 63-17 sobre Mobilitat, Transport Terrestre, Trànsit i Seguretat Viària de la República Dominicana.

[Llegir més]

  Membre editorial de la revista Journal of Addiction Research and Therapy

  31/07/17

  El Dr. Francisco Alonso, Director de l'INTRAS, s'incorpora com a membre editorial a la revista científica Journal of Addiction Research and Therapy, editada per OMICS International.

  [Llegir més]

   Publicació article editorial en la revista Journal of Juvenile Psychology and Behavioural Sciences

   15/07/17

   La revista "Journal of Juvenile Psychology and Behavioural Sciences” publica l’article editorial titulat "Behavioral Health in Child and Youth: The importance of Parental influence” en el seu volum 1, número 1 (juliol 2017) escrit per Sergio A. Useche i Francisco Alonso.

   [Llegir més]

    Consell ordinari INTRAS

    14/07/17

    El 14 de juliol de 2017 va tenir lloc, a la sala multiusos “Cristina Civera” del INTRAS, la reunió del Consell de l’Institut, per tractar diferents assumptes.

    [Llegir més]

     Assistència al Consell de Govern de la Universitat de València

     07/07/17

     El Director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha assistit a la reunió del Consell de Govern com a representant dels instituts universitaris d’investigació de la Universitat de València, en la sessió de 7 de juliol de 2017.

      VIII Congrés Nacional de Seguretat Viària

      20/06/17

      El director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha assistit al VIII Congrés Nacional de Seguridad Viària, organitzat per l’Associació Espanyola de la Carretera i celebrat els dies 20 i 21 de juny de 2017 a València. Va presidir-ne l’acte d’obertura la Sra. María José Salvador Rubert, consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana

       Assistència a la presentació "El nou espai botànic"

       19/06/17

       El Dr. Francisco Alonso, director de l’INTRAS, ha assistit a l’acte de presentació del projecte d’ampliació del Jardí Botànic de la Universitat de València i al col·loqui entorn del projecte, celebrat el 19 de juny de 2017 a l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic.

        Assistència al Consell de Govern de la Universitat de València

        14/06/17

        El director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha assistit a la reunió del Consell de Govern com a representant dels instituts universitaris d’investigació de la Universitat de València, en la sessió de 14 de juny de 2017.

          
          
         Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies