• Simulador de Conducció SIMUVEG.

  Simulador de Conducció SIMUVEG

 • .
 • .

Membre editorial de la revista Journal of Addiction Research and Therapy

31/07/17

El Dr. Francisco Alonso, Director de l'INTRAS, s'incorpora com a membre editorial a la revista científica Journal of Addiction Research and Therapy, editada per OMICS International.

[Llegir més]

  Publicació article editorial en la revista Journal of Juvenile Psychology and Behavioural Sciences

  15/07/17

  La revista "Journal of Juvenile Psychology and Behavioural Sciences” publica l’article editorial titulat "Behavioral Health in Child and Youth: The importance of Parental influence” en el seu volum 1, número 1 (juliol 2017) escrit per Sergio A. Useche i Francisco Alonso.

  [Llegir més]

   Consell ordinari INTRAS

   14/07/17

   El 14 de juliol de 2017 va tenir lloc, a la sala multiusos “Cristina Civera” del INTRAS, la reunió del Consell de l’Institut, per tractar diferents assumptes.

   [Llegir més]

    Assistència al Consell de Govern de la Universitat de València

    07/07/17

    El Director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha assistit a la reunió del Consell de Govern com a representant dels instituts universitaris d’investigació de la Universitat de València, en la sessió de 7 de juliol de 2017.

     VIII Congrés Nacional de Seguretat Viària

     20/06/17

     El director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha assistit al VIII Congrés Nacional de Seguridad Viària, organitzat per l’Associació Espanyola de la Carretera i celebrat els dies 20 i 21 de juny de 2017 a València. Va presidir-ne l’acte d’obertura la Sra. María José Salvador Rubert, consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana

      Assistència a la presentació "El nou espai botànic"

      19/06/17

      El Dr. Francisco Alonso, director de l’INTRAS, ha assistit a l’acte de presentació del projecte d’ampliació del Jardí Botànic de la Universitat de València i al col·loqui entorn del projecte, celebrat el 19 de juny de 2017 a l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic.

       Assistència al Consell de Govern de la Universitat de València

       14/06/17

       El director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha assistit a la reunió del Consell de Govern com a representant dels instituts universitaris d’investigació de la Universitat de València, en la sessió de 14 de juny de 2017.

        Entrevista per al eldiario.es

        12/06/17

        El periòdic digital eldiario.es ha entrevistat el director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, per al seu article “La bicicleta en carretera: más ciclistas y más accidentes pero no más fallecidos", publicat el 12 de juny de 2017.

        [Llegir més]

          
          
         Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies