• .
 • .
 • Simulador de Conducció SIMUVEG.

  Simulador de Conducció SIMUVEG

Publicació article científic en la revista Peer J

12/09/18

La revista "PeerJ” publica l’article científic titulat "Distraction of cyclists: how does it influence their risky behaviors and traffic crashes?” en el seu volum 6 (setembre 2018) escrit per Sergio A. Useche, Francisco Alonso, Luis Montoro i Cristina Esteban.

[Llegir més]

  Revisora de la revista Traffic Injury Prevention

  29/07/18

  La Dra. Cristina Esteban, Secretària de l’INTRAS, s’incorpora com a revisora de la revista científica Traffic Injury Prevention, editada per Taylor & Francis.

  [Llegir més]

   Jornada ITS a la República Dominicana

   19/07/18

   El Director de l'INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha impartit la Conferència d'obertura "Cap a una mobilitat connectada, segura, sostenible, eficient i democràtica" a la "Jornada ITS a la República Dominicana", celebrada el 19 de juliol de 2018 a Sant diumenge, i organitzada per ITS, ITS Iberoamèrica i el INTRAS. Alonso ha explicat que la informació als usuaris i la facilitació d'informació dels sistemes de transport intermodal són factors importants per oferir una resposta als usuaris de transport públic.

    Entrevista Revista Tráfico de la DGT

    04/07/18

    El Director de l'INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha estat entrevistat per la Revista Tráfico de la DGT, per al seu article "Objectiu: carreteres convencionals segures", publicat en el seu número 247 del mes de juliol de 2018.

    [Llegir més]

     Entrevista a Apunt Radio

     03/07/18

     El Dr. Francisco Alonso, Director de l'INTRAS, ha estat entrevistat per Apunt Radio per al seu programa “Al ras”, dirigit per Jèssica Crespo, en la seva emissió del 3 de juliol de 2018. El Dr. Alonso considera que les principals causes dels accidents de trànsit són les drogues i l'alcohol, les distraccions (destacant l'ús del telèfon mòbil) i la velocitat.

     [Llegir més]

      Impartició del curs “Presa de decisions: com afrontar el procés de decisió”

      29/06/18

      El professor Francisco Alonso ha impartit, durant els dies 26, 27 y 29 de juny de 2018, el curs de l’IVAP (Institut Valencià d’Administració Pública), titulat “Presa de decisions: com afrontar el procés de decisió”, amb un total de 15 hores de durada, a funcionaris de l’escala superior de Presidència i diverses conselleries del Govern de la Comunitat Valenciana.

        
        
       Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies