Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • De esquerra a dreta, els investigadors Pedro Valero (Universitat de València), George Yannis (Universitat Técnica d’Atenes NTUA) i María Attard (Universitat de Malta).

  27/03/18

  L’Intras acull la presentació de les conclusions d’un projecte europeu per a millorar la mobilitat als campus universitaris

  L’Institut de Trànsit i Seguretat Viària de la Universitat de València (Intras) ha acollit la presentació de les conclusions finals d’un projecte europeu per a millorar la mobilitat en les universitats de l’àrea mediterrània mitjançant la promoció d’estratègies de baixa emissió de carboni i eficiència energètica. El projecte, denominat CAMP-sUmp, el responsable del qual a la Universitat de València és el catedràtic Pedro Valero Mora, està cofinançat amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional en el marc del programa Interreg Med.

  [Llegir més]

 • 15/03/18

  Vehículo autónomo: opinión de los conductores españoles

  El Grupo de Investigación Facthum.lab del Instituto Universitario de Tráfico y Seguridad Vial (INTRAS) de la Universidad de Valencia, junto con la Confederación Nacional de Autoescuelas (CNAE) presentan el estudio "Vehículo autónomo: la opinión de los conductores españoles".

  [Llegir més]

 • 12/03/18

  Publicació article científic en la revista International Journal of Environmental Research and Public Health

  La revista "International Journal of Environmental Research and Public Health” publica l’article científic titulat "Work Environment, Stress and Driving Anger: A Structural Equation Model for Predicting Traffic Sanctions of Public Transport Drivers” en el seu volum 15, número 3 (març 2018) escrit per Luis Montoro, Sergio A. Useche, Francisco Alonso I Boris Cendales.

  [Llegir més]

 • 02/03/18

  Visita a l'INTRAS

  El Dr. Francisco Alonso, director de l'INTRAS, va rebre el 3 de març de 2018 la visita del Sr. José Luis Penya Ruiz, director gerent de la Plataforma Tecnològica Espanyola de la Carretera (PTC). En la trobada es va parlar, entre d'altres, sobre noves formes de col·laboració entre INTRAS i PTC.

 • 26/02/18

  3rd World Congress on Public Health and Nutrition

  El director de l'INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha impartit la conferència "Relations between Public Health and Road Safety", dins el 3rd World Congress on Public Health and Nutrition celebrat a Londres del 26 al 28 de Febrer de 2018. El Dr. Alonso va descriure els principals problemes de salut que els conductors reconeixen que pateixen, ja siguin físics o psicològics, així com els coneixements, percepcions, actituds i comportaments que tenen en diferents contextos i les opinions sobre diferents solucions.

 • 22/02/18

  Entrevista El País

  El periòdic El País ha entrevistat el Director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, per al seu article “¿Por qué no dejan de aumentar las muertes en carretera?", publicat el 22 de febrer de 2018

  [Llegir més]

 • 13/02/18

  Presentación Barómetro de Salud Vial de conductores mayores.

  El Grupo de Investigación Facthum.lab del Instituto Universitario de Tráfico y Seguridad Vial (INTRAS) de la Universidad de Valencia, patrocinado por la Asociación C.V. de Centros Reconocimientos Médicos, con la colaboración de CREME Federación y FESVIAL presentan el proyecto SAVIMA: Barómetro de Salud Vial en Mayores.

  [Llegir més]

 • 24/01/18

  Publicació article científic en la revista Sustainability

  La revista "Sustainability” publica l’article científic titulat "Infrastructural and Human Factors affecting Safety Outcomes of Cyclists” en el seu volum 10, número 2 (febrer 2018) escrit per Sergio A. Useche, Luis Montoro, Francisco Alonso i Oscar Oviedo-Trespalacios.

  [Llegir més]

 • 19/01/18

  Simposium Ciutats intel·ligents i valor del temps: Planificació del transport per a la societat "en moviment”

  El Dr. Francisco Alonso, director de l'INTRAS i assessor de l'institut Nacional de Trànsit i Transport Terrestre (INTRANT) de la República Dominicana, ha impartit la ponència "Seguretat viària a República Dominicana i el paper de la gestió de la infraestructura" juntament amb la directora de Mobilitat Sostenible, Eng. Alexandra Cedeño, al Symposium Ciutats intel·ligents i valor del temps: Planificació del transport per a la societat "en moviment”

  [Llegir més]

 • 18/01/18

  Taller per a mitjans de comunicació a la República Dominicana

  El Dr. Francisco Alonso, director de l'INTRAS, ha impartit un taller titulat "Trànsit i la Seguretat Vial: fonaments bàsics per a la comunicació", destinat a periodistes i editors que cobreixen els temes de transport a la República Dominicana.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies