Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 24/10/17

  Visita de la delegació municipal de Cartagena d'Índies (Colòmbia)

  Una delegació municipal de Cartagena d'Índies (Colòmbia) ha visitat la ciutat de València durant els dies 17 al 24 d'octubre de 2017 amb la finalitat de facilitar elements d'anàlisi i reflexió que permeten aprofundir els temes centrals de l'acord de cooperació tècnica subscrit entre tots dos municipis al febrer de 2015. Entre les activitats realitzades s'ha inclòs la visita a l'INTRAS la vesprada del dia 18, on els ha rebut el nostre director, Dr. Francisco Alonso.

  [Llegir més]

 • 24/10/17

  Dia de la Policia Local de València

  La secretària de l'INTRAS, Dra. Cristina Esteban, ha assistit als actes que, amb motiu de la festivitat del Dia de la Policia Local de València, han tingut lloc el 24 d'octubre de 2017. Els actes d'enguany han consistit en el lliurament de condecoracions, la desfilada de les unitats policials i el vi d'honor.

 • 20/10/17

  Publicació article científic en la revista Cogent Social Sciences

  La revista "Cogent Social Sciences” publica l’article científic titulat "Knowledge, perceived effectiveness and qualification of traffic rules, police supervision, sanctions and justice” en el seu volum 3, número 1 (octubre 2017) escrit per Francisco Alonso, Cristina Esteban, Luis Montoro i Sergio A. Useche.

  [Llegir més]

 • 19/10/17

  Road Safety & Simulation International Conference

  Del 17 al 19 d'octubre s'ha celebrat la Conferència Internacional de Seguretat Viària i Simulació (RSS) 2017 a l'Haia (Holanda), de la qual el Dr. Francisco Alonso, director de l'INTRAS, forma part del Comitè de Revisió Científica. La Universitat Tecnològica de Delft (TU Delft) ha sigut la seu de la RSS2017, organitzada en col·laboració amb l'Institut Holandès per a la Investigació de la Seguretat Viària (SWOV).

  [Llegir més]

 • 27/09/17

  Segona reunió del Consell de l'INTRANT, Rep. Dominicana

  L'Institut Nacional de Trànsit i Transport Terrestre (INTRANT) de la República Dominicana ha celebrat la seua segona reunió el 27 de setembre de 2017, a la qual va assistir el director de l'INTRAS, Dr. Francisco Alonso, com a representant de la Universitat de València i assessor de l'INTRANT. Durant la reunió, que va presidir el ministre d'Obres Públiques, Gonzalo Castillo, la directora executiva de l'INTRANT, l’enginyera Claudia Franchesca De Los Santos, va destacar alguns acords interinstitucionals als quals ha arribat la institució, com és ara el conveni de col·laboració signat amb l'INTRAS de la Universitat de València.

  [Llegir més]

 • 22/09/17

  II Congreso Inter-CISEV

  El Grupo de Investigación Facthum.lab de la Universidad de Valencia asistirá y participará los próximos días 2, 3 y 4 de octubre en el II Congreso INTER-CISEV que se celebrará en Sevilla.

  [Llegir més]

 • 01/08/17

  Signatura conveni de col·laboració amb el INTRANT de la República Dominicana

  L'1 d'agost de 2017, l'Intituto Nacional de Trànsit i Transport Terrestre (INTRANT) de la República Dominicana ha signat amb l'INTRAS de la Universitat de València un conveni de col·laboració per a la realització d'activitats de capacitació, investigació, assessorament i de qualsevol un altre àmbit d'interès mutu per a la implementació dels plans derivats de la Llei 63-17 sobre Mobilitat, Transport Terrestre, Trànsit i Seguretat Viària de la República Dominicana.

  [Llegir més]

 • 31/07/17

  Membre editorial de la revista Journal of Addiction Research and Therapy

  El Dr. Francisco Alonso, Director de l'INTRAS, s'incorpora com a membre editorial a la revista científica Journal of Addiction Research and Therapy, editada per OMICS International.

  [Llegir més]

 • 31/07/17

  Entrevista Levante EMV

  El director de l'INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha estat entrevistat pel periòdic Levante-EMV a conseqüència del seu article " El INTRAS reclama control, concienciación y mejoras", publicat el 31 de juliol de 2017 amb motiu de l'onada d'accidents que es van registrar els últims mesos i l'engegada de les deu rutes segures per a ciclistes a la Comunitat Valenciana.

  [Llegir més]

 • 28/07/17

  Verano 2017

  Les comunicamos que, con motivo de las vacaciones de verano, el Grupo de Investigación Facthum.lab permanecerá cerrado del 1 al 31 de agosto. Si necesitan realizar cualquier consulta, rogamos la aplacen al día 1 de septiembre o nos la hagan llegar por correo electrónico y les atenderemos lo antes posible.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies