Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 19/02/20

  Revisor de la revista BMJ Open

  El Dr. Francisco Alonso, Director de l’INTRAS, s’incorpora com a revisor de la revista científica BMJ Open, editada por BMJ.

  [Llegir més]

 • 15/02/20

  XII Congrés (Inter) Nacional de Psicologia Jurídica i Forense

  L'INTRAS ha participat en el XII Congrés (Inter) Nacional de Psicologia Jurídica i Forense celebrat a Madrid de l'13 a el 15 de febrer de 2020, i organitzat per la Societat Espanyola de Psicologia Jurídica i Forense (SEPJF), amb les ponències del Dr. Francisco Alonso, Director de l'INTRAS, i del Dr. Francisco Tortosa, Director del grup de recerca PRECOVIR, pertanyent al mateix.

  [Llegir més]

 • 11/02/20

  Revisor de la revista Journal of Advances in Medicine and Medical Research

  El Dr. Francisco Alonso, Director de l’INTRAS, s’incorpora com a revisor de la revista científica Journal of Advances in Medicine and Medical Research.

  [Llegir més]

 • 03/02/20

  Alumnes de la Universitat de Virgínia s’incorporen com pràcticums en el INTRAS

  Alumnes del Centre d’Estudis de València de la Universitat de Virgínia s’incorporen a l’INTRAS per a la realització de pràctiques. Aquestes pràctiques són possibles ja que al programa ofereix als estudiants no només una sòlida experiència acadèmica en l’aula, sinó també la possibilitat d’incorporar-se a tota una sèrie d’activitats i pràctiques de voluntariat en institucions diverses amb el principal objectiu d’afavorir i millorar la seua immersió cultural i, per tant, la seua formació integral.

  [Llegir més]

 • 03/02/20

  Publicació article científic en la revista International Journal of Environmental Research and Public Health

  La revista "International Journal of Environmental Research and Public Health” publica l’article científic titulat "Behavioral Health at School: Do Three Competences in Road Safety Education Impact the Protective Road Behaviors of Spanish Children?” en el seu volum 17 (febrer 2020) escrit per Francisco Alonso, Adela González Marín, Cristina Esteban I Sergio Useche.

  [Llegir més]

 • 24/01/20

  Seminari per analitzar el futur del turisme a República Dominicana

  El 24 de gener de 2020, s'ha celebrat la primera trobada entre la Universitat de València, la Universitat Central de l'Est (UCE) de la República Dominicana i l'empresa turística Grup Punta Cana.

  [Llegir més]

 • 23/01/20

  Primera trobada Universitat de València - Universidad Central del Este-Punta Cana

  El 24 de gener de 2020 tindrà lloc, a l'Edifici Històric de la Universitat "La Nau", la Primera trobada "Universitat de València-Universitat Central de l'Est-Punta Cana", en el qual es discutiran aspectes econòmics, socials, ecològics i històrics de el desenvolupament turístic de la zona de Punta Cana a República Dominicana.

  [Llegir més]

 • 21/01/20

  Inici del Màster en Gestió, Presa de Decisions i Resolució de Conflictes 7ª Edició

  Amb data 21 de gener de 2020 s'inicia la 7ª Edició del Màster Propi en Gestió, Presa de Decisions i Resolució de Conflictes de la Universitat de València, que dirigeix el Professor Francisco Alonso, Director de l'INTRAS.

  [Llegir més]

 • 15/01/20

  Presentació Institut Interuniversitari López Piñero

  El Dr. Francisco Alonso, Director de l'INTRAS, ha assistit a la presentació de l’Institut Interuniversitari López Piñero d’Estudis Històrics i Socials, sobre Ciència, Tecnologia, Medicina i Medi Ambient (IILP), on participen la Universitat de València, la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat d’Alacant i la Universidad Miguel Hernández d’Elx, i que s'ha celebrat a València el 15 de gener de 2020.

 • 13/01/20

  Publicació article científic en la revista PLoS ONE

  La revista "PLoS ONE” publica l’article científic titulat "Job stress and emotional exhaustion at work in Spanish workers: Does unhealthy work affect the decision to drive?” en el seu volum 15 (gener 2020) escrit per Francisco Alonso, Cristina Esteban, Adela González Marín, Elisa Alfaro I Sergio Useche.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies