Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

Pròxim Seminari "Mobilitat i la Seguretat Viària: nous problemes i noves solucions" a la UEG

  • 1 de juny de 2023
logo

El Dr. Francisco Alonso, Director de l'INTRAS i de la Càtedra SEOFER, coordina el seminari “Mobilitat i la Seguretat Viària: nous problemes i noves solucions”, que se celebrarà els propers 11 i 12 de juliol a la UEG (Universitat d’Estiu de Gandia).

El seminari, que comptarà amb el reconeixement de microcredencials universitàries, té el patrocini de la Càtedra SEOFER de Seguretat Viària i Mobilitat Intel·ligent, la Càtedra Vectàlia de la Universitat d'Alacant i l'empresa PAVAPARK.

S'inscriu dins de l'edició número 40 de la UEG de la Universitat de València, que compta amb el suport de l'alcaldia, i que a més a més pretén aprofundir relacions amb el teixit empresarial més enllà de les corresponents a centres propis.

La Universitat d´Estiu de Gandia és una oferta formativa i cultural única al País Valencià que combina magistralment la formació, a través de cursos i seminaris, amb les activitats culturals obertes a la ciutadania en general i que prenen forma de taules redones o actuacions teatrals i musicals.

Marc per canalitzar la comunicació, l´intercanvi de coneixements, experiències, una possilitat de posar-se al dia en la manera de vore i comprendre els fenòmens històrics i actuals. És en definitiva una experiència ja consolidada que es tradueix, en cada edició, en més de 1.000 estudiants matriculats, més d’un centenar de professors i professionals, i una mitjana de públic de 100 persones en les taules redones, i entre 400 i 800 en les actuacions de la nit. 

Inscripció