Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

Webinar "Road Safety in the Caribbean"

  • 25 de març de 2021
Image de la noticia

El Dr. Francisco Alonso, Director de l'INTRAS, ha participat en el Webinar organitzat per BID (Banc Interamericà de Desenvolupament) titulat "Safe Roads and Mobility", dins de la sèrie de Webinars "Road Safety in the Caribbean: A Safe System Approach to Saving Lives "i que s'ha celebrat el 25 de març de 2021.

A mesura que el primer Decenni d'Acció per a la Seguretat Viària arriba al seu final i els governs de tot el món renoven el seu compromís amb un Segon Decenni d'Acció (2021 - 2030), és un bon moment per reflexionar sobre l'estat de la seguretat viària a la regió de Carib i identificar accions tangibles per ampliar l'aplicació de l'enfocament del Sistema Segur per reduir l'impacte dels accidents de trànsit a les persones i les economies de l'Carib.

Aquest diàleg és una oportunitat per reunir a les principals parts interessades de l'Carib per a un intercanvi dinàmic sobre el paper de la infraestructura a la creació d'una mobilitat més segura a la regió.

Cada segment d'aquesta sèrie de seminaris virtuals s'obre amb breus presentacions d'experts regionals i internacionals i inclou un panell de debat entre els professionals de la regió.