University of Valencia logo Logo Permanent Training and Educational Innovation Service (SFPIE) Logo del portal

Primers auxilis, coneixements bàsics davant una parada cardiorespiratòria, alimentació saludable i vacunació internacional

Target PAS, PDI
Method of impartition Presential
Language Spanish
Total duration 15
Presential duration 15
Program Continuing education
Training modality Course
Academic course 2023-2024
Edition 01
Training plan year 2024
Start date of the course 21/02/2024
End date of the course 07/03/2024
Registration start date 09/01/2024
Registration end date 17/01/2024
Sessions
Session Start date and time End date and time Aula Location
1 21/02/2024 09:00 21/02/2024 13:00 Aula 2.1 SFPIE Lifelong Learning and Educational Innovation Service (SFPIE)
2 27/02/2024 16:00 27/02/2024 19:30 Aula 0.2 Lifelong Learning and Educational Innovation Service (SFPIE)
3 05/03/2024 16:00 05/03/2024 19:30 Aula 2.1 SFPIE Lifelong Learning and Educational Innovation Service (SFPIE)
4 07/03/2024 09:00 07/03/2024 13:00 Aula 2.1 SFPIE Lifelong Learning and Educational Innovation Service (SFPIE)
Selection criteria

Es seleccionaran les persones participants d'acord amb els criteris següents:

- Per a aquells cursos que tinguen requisits específics, s’ha de comprovar que efectivament les persones sol·licitants els reuneixen.

- S’atorgarà preferència a les peticions d'aquelles persones sol·licitants que no hagen realitzat cursos de característiques semblants en els últims tres anys.

- Així mateix, s’atorgarà preferència a aquells que no hagen realitzat cursos de formació en els últims tres anys.

- En cas d'empat entre sol·licitants en aplicació dels anteriors criteris, caldrà ajustar-se al rigorós ordre d'entrada de les sol·licituds (dia i hora de presentació)

 

UV Faculty
  • Navarro Bellido, Josefa
  • PAS-E.T.M. Prevencio
Ver ficha
Non-UV faculty

Patricia Breto Barrera

Dietista

Training objectives
  • Vacunacions:
    • Recomanacions de vacunació (actualitzacions).
    • Vacunació Internacional (recomanacions).
  • Primers auxilis:
    • Cremades, ferides, hemorràgies.
    • Actuació    en    situacions    crítiques:    crisi    epilèptica,    hipoglucèmia,    parada cardiorespiratòria.
  • Factors de risc cardiovascular: hipercolesterolèmia, obesitat, hipertensió, diabetis, sedentarisme, tabaquisme, estrés…
    • Reanimació cardiopulmonar (teoria i pràctica).
    • Utilització del desfibril·lador.
  • Hàbits alimentaris saludables:
    • Com menjar de manera saludable?
    • Falsos mites en l'alimentació.
    • Alimentació i emocions.
    • Dietes miracle.
  • Alimentació en diferents estats fisiològics:
    • Alimentació i emocions.

 

Competencies to be developed
  • Coneixements sobre hàbits de vida saludables.
  • Alimentació en diferents estats fisiològics.
  • Nocions bàsiques de primers auxilis.
  • Actuació en situacions crítiques d'emergència.
  • Consells al viatger. Vacunacions.
Criteria and procedure for evaluation of the activity

Assistència, com a mínim, al 85% de les hores presencials i fer les tasques obligatòries fixades en el programa o encomanades per el/la tutor/a o professor/a

 

Inscription