University of Valencia logo Logo Permanent Training and Educational Innovation Service (SFPIE) Logo del portal

Primers auxilis-RCP, Alimentació Saludable (població general, embaràs i menopausa). Vacunacions

Target PAS, PDI
Method of impartition Presential
Language Spanish
Total duration 15
Presential duration 15
Program Continuing education
Training modality Course
Academic course 2024-2025
Edition 01
Training plan year 2025
Start date of the course 12/02/2025
End date of the course 25/02/2025
Registration start date 14/01/2025
Registration end date 20/01/2025
Sessions
Session Start date and time End date and time Aula Location
1 12/02/2025 09:00 12/02/2025 13:00 Aula PB SFPIE Lifelong Learning and Educational Innovation Service (SFPIE)
2 17/02/2025 16:00 17/02/2025 20:00 Aula PB SFPIE Lifelong Learning and Educational Innovation Service (SFPIE)
3 20/02/2025 09:00 20/02/2025 12:30 Aula PB SFPIE Lifelong Learning and Educational Innovation Service (SFPIE)
4 25/02/2025 16:00 25/02/2025 19:30 Aula PB SFPIE Lifelong Learning and Educational Innovation Service (SFPIE)
Selection criteria

Es seleccionaran les persones participants d'acord amb els criteris següents:

- Per a aquells cursos que tinguen requisits específics, s’ha de comprovar que efectivament les persones sol·licitants els reuneixen.

- S’atorgarà preferència a les peticions d'aquelles persones sol·licitants que no hagen realitzat cursos de característiques semblants en els últims tres anys.

- Així mateix, s’atorgarà preferència a aquells que no hagen realitzat cursos de formació en els últims tres anys.

- En cas d'empat entre sol·licitants en aplicació dels anteriors criteris, caldrà ajustar-se al rigorós ordre d'entrada de les sol·licituds (dia i hora de presentació)

UV Faculty
  • Navarro Bellido, Josefa
  • PAS-E.T.M. Prevencio
Ver ficha
Non-UV faculty

Patricia Breto Barrera

Dietista

Training objectives

•    Vacunacions:
o    Recomanacions de vacunació (actualitzacions).
o    Vacunació Internacional (recomanacions).
•    Primers auxilis:
o    Cremades, ferides, hemorràgies.
o    Actuació    en    situacions    crítiques:    crisi    epilèptica,    hipoglucèmia,    parada cardiorespiratòria.
•    Factors de risc cardiovascular: hipercolesterolèmia, obesitat, hipertensió, diabetis, sedentarisme, tabaquisme, estrés…
o    Reanimació cardiopulmonar (teoria i pràctica).
o    Utilització del desfibril·lador.
•    Hàbits alimentaris saludables:
o    Com menjar de manera saludable?
o    Falsos mites en l'alimentació.
o    Alimentació i emocions.
o    Dietes miracle.

•    Alimentació en diferents estats fisiològics: Embarasse- Menopausa.
o    Alimentació i emocions.
 

Competencies to be developed

-    Coneixements sobre hàbits de vida saludables.
-    Alimentació en diferents estats fisiològics.
-    Nocions bàsiques de primers auxilis.
-    Actuació en situacions crítiques d'emergència.
-    Consells al viatger. Vacunacions.
 

Criteria and procedure for evaluation of the activity

Assistència, com a mínim, al 85% del total de les hores i fer les tasques obligatòries fixades en el programa o encomanades per el/la tutor/a o professor/a, (inclou una prova d'avaluació final).

Inscription