Logo de la Universitat de València Logo Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) Logo del portal

Primers auxilis-RCP, Alimentació Saludable (població general, embaràs i menopausa). Vacunacions

Destinataris PAS, PDI
Modalitat d'impartició Presencial
Llengua Castellà
Durada total 15
Durada presencial 15
Programa Formació contínua
Modalitat formativa Curs
Curs acadèmic 2024-2025
Edició 01
Any del pla de formació 2025
Data d'inici del curs 12/02/2025
Data de finalització del curs 25/02/2025
Data d'inici d'inscripció 14/01/2025
Data de finalització d'inscripció 20/01/2025
Sessions
Sessió Data i hora d'inici Data i hora de finalització Aula Ubicació
1 12/02/2025 09:00 12/02/2025 13:00 Aula PB SFPIE Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE)
2 17/02/2025 16:00 17/02/2025 20:00 Aula PB SFPIE Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE)
3 20/02/2025 09:00 20/02/2025 12:30 Aula PB SFPIE Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE)
4 25/02/2025 16:00 25/02/2025 19:30 Aula PB SFPIE Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE)
Criteris de selecció

Es seleccionaran les persones participants d'acord amb els criteris següents:

- Per a aquells cursos que tinguen requisits específics, s’ha de comprovar que efectivament les persones sol·licitants els reuneixen.

- S’atorgarà preferència a les peticions d'aquelles persones sol·licitants que no hagen realitzat cursos de característiques semblants en els últims tres anys.

- Així mateix, s’atorgarà preferència a aquells que no hagen realitzat cursos de formació en els últims tres anys.

- En cas d'empat entre sol·licitants en aplicació dels anteriors criteris, caldrà ajustar-se al rigorós ordre d'entrada de les sol·licituds (dia i hora de presentació)

Professorat UV
  • Navarro Bellido, Josefa
  • PAS-E.T.M. Prevencio
Ver ficha
Professorat no UV

Patricia Breto Barrera

Dietista

Objectius formatius

•    Vacunacions:
o    Recomanacions de vacunació (actualitzacions).
o    Vacunació Internacional (recomanacions).
•    Primers auxilis:
o    Cremades, ferides, hemorràgies.
o    Actuació    en    situacions    crítiques:    crisi    epilèptica,    hipoglucèmia,    parada cardiorespiratòria.
•    Factors de risc cardiovascular: hipercolesterolèmia, obesitat, hipertensió, diabetis, sedentarisme, tabaquisme, estrés…
o    Reanimació cardiopulmonar (teoria i pràctica).
o    Utilització del desfibril·lador.
•    Hàbits alimentaris saludables:
o    Com menjar de manera saludable?
o    Falsos mites en l'alimentació.
o    Alimentació i emocions.
o    Dietes miracle.

•    Alimentació en diferents estats fisiològics: Embarasse- Menopausa.
o    Alimentació i emocions.
 

Competències que es desenvoluparan

-    Coneixements sobre hàbits de vida saludables.
-    Alimentació en diferents estats fisiològics.
-    Nocions bàsiques de primers auxilis.
-    Actuació en situacions crítiques d'emergència.
-    Consells al viatger. Vacunacions.
 

Criteris i procediment d'avaluació de l'activitat

Assistència, com a mínim, al 85% del total de les hores i fer les tasques obligatòries fixades en el programa o encomanades per el/la tutor/a o professor/a, (inclou una prova d'avaluació final).

Inscripció