Logo de la Universdad de Valencia Logo Facultad de Magisterio Logo del portal

Obertura d'inscripcions per al curs: Building bridges between music teacher training programmes to enhance the future roads of music education

  • 25 marzo de 2024
Image de la noticia

L’aliança Forthem d’universitats llença els programes de mobilitat per al primer semestre del 2024-2025. Ja està oberta per a la seua inscripció el curs "Construint Ponts entre Programes de Formació de Professors de Música per Millorar els Futurs Camins de l'Educació Musical" a la University of Jyväskylän (https://www.jyu.fi/en), en el que hi participen professors de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València.

Aquest curs innovador té com a objectiu explorar i millorar l'educació musical al reunir estudiants de diversos programes de formació de professors en un entorn interdisciplinari i internacional.

El curs, programat per a realitzar-se del 30 de setembre al 4 d'octubre de 2024, a la Universitat de Jyväskylä, Finlàndia, ofereix una oportunitat única perquè els estudiants aprofundisquen en dos tendències clau:

1. Exploració dels Sistemes de Formació de Professors: Els participants es comprometran en un aprenentatge pràctic explorant una varietat de sistemes de formació de professors en educació musical. Això serà recolzat per presentacions d'estudiants i observacions de classes en una escola finlandesa.

2. Discussió d'Aspectes Clau en l'Educació Musical: Els estudiants aprofundiran en aspectes crucials de l'educació musical com la música popular, l'educació inclusiva i la música global. Aquestes discussions tindran lloc en un context interdisciplinari i internacional, fomentant un diàleg i comprensió rics.

El curs, recolzat per una beca FORTHEM, està obert a estudiants universitaris (de grau o màster) que estiguen cursant estudis de formació de professors en educació musical. A més, es consideraran les sol·licituds d’estudiants de programes de formació de professors sense especialització en música, així com aquells d'estudis relacionats amb la música i estudiants de doctorat la recerca dels quals involucre educadors musicals, si hi ha places disponibles.

El programa inclou un horari complet d'activitats, que inclou conferències, tallers, activitats grupals i experiències culturals. Els participants també tindran l'oportunitat de participar en sessions en línia abans del programa presencial.

Per a presentar-se, els estudiants interessats han d'enviar una carta de motivació d'una pàgina i prova de domini de l'anglès (nivell B1). La data límit és 8 d’abril.  Tota la informació es pot consultar a: https://www.forthem-alliance.eu/media/events/detailed-view/building-bridges-between-music-teacher-training-programmes-to-enhance-the-future-roads-of-music-education