Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Magisteri Logo del portal

Vos presentem les activitats aprovades i desenvolupades aquest 1er Quadrimestre a la Facultat de Magisteri

DOCENT RESPONSABLE   DATA   ACTIVITAT
         
Alicia Ros Garrido  

17/11/2020

OBERTA A TOTA LA FACULTAT

 

Vols crear la teua pròpia cooperativa d'ensenyament? Xarrada/Taller sobre emprenedoria cooperativa en l'àmbit de l'educació.
 

Es tracta d'una xarrada/taller per a donar a conéixer a l'alumnat l'emprenedoria cooperativa en l'àmbit de l'educació com a possibilitat d'inserció laboral. Serà impartida per Pepe Albors de FEVECTA (Federació Valenciana d'Empreses Cooperatives de Treball Associat), en el marc del Projecte d'Innovació Educativa en Emprenedoria Universitària: “Promoció de l'emprenedoria social en futurs professionals de l'àmbit social  i educatiu. La innovació social”.

         
Eduardo España  

26/10/2020

ACTIVITAT DEL DOCENT AMB EL SEU GRUP

 

Educación sobre la muerte a través del álbum ilustrado.

Aquest treball té per objectiu destacar la importància d'una educació per a la mort a les aules d'educació infantil, i al seu torn, mostrar com, a través dels àlbums il·lustrats, podem tractar temes que per a la societat adulta són complicats d'explicar als xiquets i xiquetes.                       

 

         
Inmaculada Fajardo Bravo  

11/11/2020

ACTIVITAT DEL DOCENT AMB EL SEU GRUP

 

Necessitats i realitat educativa de l'alumnat amb Trastorns de l'Espectre de l'Autisme

L'activitat consistirà en una xarrada-taller per part d'un expert de l'àrea d'educació i psicologia de l'Associació d'Asperger de València (Santiago Jiménez).   Els estudiants podran fer preguntes i participar en una activitat proposada per l'expert (les activitats compliran les normes de prevenció i higiene  marcades).

         
Pascual D. Diago Nebot  

11/11/2020

ACTIVITAT DEL DOCENT AMB EL SEU GRUP

 

Generalització de patrons geomètrics en Educació Primària a partir d'una seqüència d'ensenyament online

Videoconferència online amb la professora Eliana Del Carmen Pulido Orellano de la Universitat del Nord (Colòmbia) en la qual exposarà un escenari online per a l'ensenyament-aprenentatge conceptes relacionats amb els patrons i la generalització matemàtica. En la xarrada online la professora explicarà els fonaments de la proposta didàctica i la metodologia a distància implementada durant la pandèmia a través d'internet. A més, es mostraran els resultats de la seua aplicació a través de casos concrets amb estudiants de primària.  Duració de 1h Cap dels grups té classe a aqueixa hora i poden connectar-se els dos. 
 

         
TATIANA PINA  

11/11/2020

18/11/2020

ACTIVITAT DEL DOCENT AMB EL SEU GRUP

 

L’Observatori del Canvi Climàtic” com a recurs didàctic

Xarrada a càrrec dels tècnics de l'Observatori del Canvi Climàtic. Aquest centre, gestionat per la fundació municipal València Clima i Energia, té entre els seus objectius lluitar enfront del canvi climàtic, la formació i la sensibilització ciutadana i per a fer-ho compta amb nombrosos recursos didàctics adaptats per a totes les edats i públics.