Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Arqueologia Logo del portal

Blog

 • Eudald Carbonell i Luis Quevedo, por redesib

  Sobre el documental ‘A la recerca del futur perdut’, protagonitzat per Eudald Carbonell i Luis Quevedo

  27 de de juny de 2016

  La pel·lícula, que es va projectar el passat 15 de juny amb motiu de l'inici de la Campanya d'Excavació a Atapuerca, va comptar amb la presència dels dos protagonistes. Va ser en el Saló d'Actes del Museu i l'entrada va ser lliure fins que es va completar l'aforament permès.

 • Troben cases romanes sota la Catedral de València durant les obres d'ampliació del seu Museu

  12 de de maig de 2016

  Les excavacions realitzades en la part inferior de la Catedral de València durant les obres, que pretenen dur a terme la restauració i l'ampliació del seu Museu, han permès descobrir, a tres metres de profunditat, restes d'un carrer romà i d'almenys tres cases que daten dels segles I i II. Tal fet repercuteix en la possibilitat que pròximament puguen ser travessades en un trajecte que estarà il·luminat una vegada tinga lloc la inauguració del centre museístic, així ho ha dit el Arquebisbat en un comunicat.

 • Agres, por tripadvisor

  Recordem l’excavació Arqueològica en Agres 2014

  25 de d’abril de 2016

  L'excavació del jaciment de la Mola d'Agres que es recull al vídeo correspon a la campanya de 2014, finançada per la Direcció General de Patrimoni de la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana. Va estar dirigida per Elena Grau i Jose Luis Peña, els dos professors del Departament de Prehistòria i Arqueologia de la Universitat de València.

 • Cartell de l'excavació

  Excavació Arqueològica La Cova de les Cendres (Teulada-Moraira, Alacant)

  22 de d’abril de 2016

  S'obri el termini per a participar en la campanya d'excavació 2016 en el jaciment arqueològic de la Cova dels Cendres (Teulada-Moraira, Alacant) . La campanya es desenrotllarà durant el mes de Setembre i la primera quinzena d'Octubre, i es podran fer estades completes o quinzenals.

 • Sant Vicent de la Roqueta, València

  L'excavació en la Roqueta de València comptarà amb més de 30 sondejos

  1 de de febrer de 2016

  L'excavació en l'antic convent podria trobar restes de fins a tres monestirs, en el ja han estat documentades tombes medievals i osseres. 
   

 • Alumnes treballant en la excavació

  Els alumnes de la UV excaven la Torre Bofilla

  19 de de gener de 2016

  El divendres 15 de gener els alumnes del Màster en Arqueologia de la UV van tindre la oportunitat de realitzar una pràctica en un jaciment real en la Torre Bofilla, situada al terme municipal de Bétera, a les afores de València.