Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Arqueologia Logo del portal

Blog

 • Arqueologia marina

  Diploma de postgrau "La documentació i la preservació del patrimoni cultural subaquàtic"

  13 de de juny de 2016

  El 4 de juliol tindrà inici el Diploma de postgrau "La documentació i la preservació del patrimoni cultural subaquàtic" anima't i fes ja la preinscripció, queden poques places lliures

 • resta arqueològica

  La Universitat i la Generalitat creen la Xarxa de Museus de Paleontologia de la Comunitat Valenciana

  18 de de maig de 2016

  Coincidint amb la celebració del Dia Internacional dels Museus, la Universitat de València i la Generalitat Valenciana presenten hui, dia 18 de maig, la Xarxa de Museus de Paleontologia de la Comunitat Valenciana, una plataforma que pretén impulsar el coneixement i posada en valor dels museus i col·leccions museogràfiques valencianes d’aquest àmbit. L’acte començarà a les 19 hores, al Centre Cultural La Nau.

 • Patrimoni cultural d'Alacant (Altea)

  Els ajuntaments d'Alacant es reuniran per la gestió del patrimoni cultural

  8 de de març de 2016

  La direcció general de Cultura i Patrimoni convoca a tots els ajuntaments de la província d'Alacant a una jornada en la qual s'abordaran criteris sobre la gestió del patrimoni cultural valencià.

 • Poble de Vilafamés

  Vilafamés sol·licita ajuda a la Generalitat per a conservar el seu patrimoni

  26 de de febrer de 2016

  Carmen Amoraga, directora general de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana va visitar ahir la localitat de Vilafamés, que ha demanat a la govern valencià que realitze una inversió econòmica que permeta conservar el nucli històric que identifica la vila. El alcalde de Vilafamés, Abel Ibáñez y el conseller de Cultura, Longi Gil, van transmetre a Amaroga que el seu municipi concentra un bast patrimoni cultural de singular interès, inclòs manté elements declarats Béns de Interès Cultural (BIC).

 • Logo Patrimonio de la Humanidad

  Toledo i Càceres: Patrimoni de la Humanitat desde 1986

  25 de de novembre de 2015

  Tal dia com hui la UNESCO va declarar Patrimoni de la Humanitat les ciutats de Toledo i Càceres, a més del conjunt arquitectònic mudèjar d'Aragó i el Parc Nacional de Garajonay.