Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Arqueologia Logo del portal

Blog

 • Rasqueta, pales i som-hi!

  30 de de maig de 2017

  El Màster Oficial en Arqueologia va tancar la seua VIII edició el passat mes de maig després de preparar a una nova generació d'arqueòlegs desitjosos de posar en pràctica tot l'après. Descobreix més sobre aquest màster universitari de la mà d'alguns dels estudiants que han passat per les seues aules.

 • Arqueologia marina

  Diploma de postgrau "La documentació i la preservació del patrimoni cultural subaquàtic"

  13 de de juny de 2016

  El 4 de juliol tindrà inici el Diploma de postgrau "La documentació i la preservació del patrimoni cultural subaquàtic" anima't i fes ja la preinscripció, queden poques places lliures

 • Facultat de Geografia i Història, per Fulton

  La Universitat de València es posiciona entre les millors universitats del món en onze disciplines

  7 de d’abril de 2016

  Segons l’última edició del QS World University Rankings per matèries, elaborat per la consultora Quacquarelli Symonds, la Universitat es posiciona entre les millors universitats del món en 11 disciplines de les 39 avaluades: filosofia, agricultura i ciències forestals, medicina, psicologia, química, matemàtiques, física i astronomia, educació economia i econometria, i estadística i investigació operativa.

 • Cartell de l'activitat

  Desmuntant Lara Croft. Dones, Arqueologia i Universitat

  3 de de març de 2016

  “Desmuntant Lara Croft. Dones, Arqueologia i Universitat” és la monografia produïda per els companys d’Espiera la qual va ser publicada a SAGVUNTVM com a volum extra.

 • Ciutat de Persepolis actualment

  La UV desenvolupa una tècnica que avalua la conservació del patrimoni arqueològic

  20 de de gener de 2016

  ArchaeChemis, el laboratori del Departament de Química Analítica de la Universitat de València ha desenvolupat una innovadora tècnica que permet avaluar la conservació del patrimoni arqueològic.

 • Alumnes treballant en la excavació

  Els alumnes de la UV excaven la Torre Bofilla

  19 de de gener de 2016

  El divendres 15 de gener els alumnes del Màster en Arqueologia de la UV van tindre la oportunitat de realitzar una pràctica en un jaciment real en la Torre Bofilla, situada al terme municipal de Bétera, a les afores de València.