University of Valencia logo Logo Master’s Degree in Biostatistics Logo del portal

La UV obri el periode de preinscripció per als màster del curs 2018-19

  • February 6th, 2018
Image de la noticia

Del 15 de gener fins al 25 de juny de 2018 estarà obert el primer periode de preinscripció per als màsters 2018-19 de la Universitat de València. El segon periode estarà comprés entre el 26 de juny i de setembre.

La Universitat de València ha obert dues fases o períodes de preinscripció a Màster per al curs acadèmic 2018-2019, la primera del 15 de gener (0:00) fins a les 14:00 hores del 25 de juny (hora peninsular), i l a segona del 26 de juny (0:00) fins a les 23:59 hores del 3 de setembre (hora peninsular). La fi de termini de presentació de la documentació "en format electrònic" en la primera fase serà el 25  de juny (14:00), i en la segona el  3 de setembre (23:59). Les persones admeses en Fase I y que no es matriculen entre el 26 y 31 de juliol, perdran la plaça. A la pàgina de Preinscripció General 2018-19 s'hi pot trobar tota la informació relativa als requisits, tràmits,instruccions, documentacions, terminis, incidències, o beques, entre altres apartats.

El màster universitari en Bioestadística s'imparteix a la Facultat de Matemàtiques i consta de 90 crèdits. Té com a objectiu adaptar l'oferta acadèmica a les tendències professionals del mercat laboral pel que fa a la recerca en epidemiologia, la recerca clínica i farmacèutica i el medi ambient i sistemes naturals, per a la formació de professionals capacitats per al tractament i l’anàlisi de la informació disponible en els experiments de recerca que es duen a terme en qualsevol branca de la bioestadística. L'objectiu del títol no és únicament generar individus coneixedors de diverses tècniques i procediments d'anàlisi estadística, sinó també capacitar professionals estadístics experimentats en l'anàlisi de la informació. Aquest títol de màster en Bioestadística es planteja com una continuació natural d'especialització professional i formació d'investigadors en tres àmbits molt específics: epidemiologia, la recerca clínica i farmacèutica i la recerca en medi ambient. En aquestes tres àrees, el proveïment essencial d'epidemiòlegs, clínics i ambientòlegs provenia de titulacions específiques relacionades amb la biologia, la medicina, la farmàcia i el medi ambient, respectivament. Tanmateix, davant el ritme vertiginós de la recerca en totes aquestes àrees, s'ha acusat la necessitat que els experts no només tinguen els coneixements i les destreses pròpies que aquestes titulacions proporcionen, sinó que reben complements de formació relacionats amb la modelització estadística i les tècniques de predicció sofisticades. Aquests coneixements i habilitats es fan indispensables per garantir una planificació rigorosa i vàlida dels seus experiments i recerques, així com un tractament profitós de la informació aconseguida.