Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Ciències Actuarials i Financeres Logo del portal

.
.
.

Actuari, una professió amb futur

Les Ciències Actuarials i Financeres obrin un camí segur cap a la professió d'actuari que, segons estimacions de l'Oficina Estadística d'Ocupació dels EUA (BLS), creixerà un 18% en la pròxima dècada.
 

25 de de maig de 2017

Les estimacions són clares: segons dades de l'Oficina Estadística d'Ocupació dels EUA (BLS), la demanda de professionals especialitzats en Ciències Actuarials i Financeres creixerà en un 18% en la pròxima dècada. Aquest increment suposarà la demanda de més de 4000 nous especialistes en aquest camp als Estats Units.

Però aquest fenomen no es limita solament al gegant nord-americà. Tal com va publicar El Confidencial a l'octubre de 2014, un 87% d'egressats en aquesta titulació aconsegueixen una ocupació estable, reduint la taxa d'atur del sector a menys del 10%.

Entre les competències d'un actuari, a més de les quals li atribueix en exclusiva la normativa europea i espanyola sobre entitats asseguradores i 
plans i fons de pensions, destaquen la seua capacitat per a l'anàlisi i gestió dels riscos econòmics i financers inherents a la vida de les persones i a l'acompliment de les activitats que duen a terme les empreses i institucions, tant públiques com a privades.

El M.O. en Ciències Actuarials i Financeres està destinat a graduats en diferents titulacions del camp de l'economia, com Administració i direcció d'empreses, Finances i Comptabilitat o Economia, ja que aquests estudis requereixen coneixements sòlids en Matemàtiques i Estadística. 

Accedeix ací al pla d'estudis del màster.