Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals Logo del portal

Blog

 • Proyecto fin de Máster seleccionado por el Clúster Audiovisual de Catalunya

  13 de de desembre de 2017

  Durante los días 28 y 29 de noviembre y 1 de diciembre ha tenido lugar en Barcelona la Setmana del Talent Audiovisual, organizada por el Clúster Audiovisual de Catalunya.

 • Participa en la nueva edición del Festival de Clipmetrajes de Manos Unidas

  21 de de novembre de 2017

  El hambre, la pobreza, las injusticias y las desigualdades son algunos de los problemas que Manos Unidas trata de combatir en países tercermundistas. Para ello, han realizado varias campañas con el objetivo de concienciar y sensibilizar a la comunidad española sobre el grave problema que supone el hambre en algunos países. La campaña de este año, “El mundo no necesita más comida. Necesita más gente comprometida”, explica la paradoja que supone que un tercio de nuestros alimentos vayan a la basura mientras millones de personas siguen pasando hambre.

 • Repassem la trajectòria de Sylvester Stallone després de la seua polèmica fotografia en xarxes

  7 de de setembre de 2017

  Als darrers dies s'ha extès la preocupació sobre l'estat de salut del popular actor Sylvester Stallone després de la publicació d'una foto seua amb aspecte desmillorat al compte d'Instagram d'una fan. Tanmateix, la seua aparença era el resultat d'una caracterització per a una de les seues darreres pel·lícules. Aprofitem per repassar part de la seua filmografia més exitosa, la coneixes?    

 • Vídeos en línia per promoure la ciència

  18 de de juliol de 2017

  El llenguatge audiovisual és cada vegada més demandat a la xarxa. Les plataformes que pugen vídeos a Internet estan a l'ordre del dia, per això, triar el vídeo com a format per arribar a una gran audiència és una excel·lent estratègia de difusió. I això s'aplica també a la divulgació de la ciència a la xarxa. T'ho expliquem!

 • Encara estàs a temps d'inscriure't al Festival Internacional de Cinema i Art de Buenos Aires

  13 de de juliol de 2017

  Els dies 27, 28, 29 i 30 de setembre se celebrarà l'Art Non Stop Festival, el Festival Internacional de Cinema i Art que es desenvoluparà a Buenos Aires, Argentina. Encara estàs a temps d'inscriure't. Coneixes les bases? Te les expliquem!

 • Què he de saber per crear produccions per a Netflix?

  6 de de juliol de 2017

  Les plataformes de streaming compten amb cada vegada més usuaris, com és el cas de Netflix. Crear continguts audiovisuals per a aquestes plataformes pot ser una iniciativa reeixida, encara que s'exigeixen coneixements en certs procediments que garantisquen la qualitat. Saps quins són els requisits per crear aquest tipus de produccions? Te'ls expliquem!

 • Oberta la inscripció de peces de realitat virtual per al Festival de Cinema Fantàstic

  28 de de juny de 2017

  La 50 edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya ja té data: del 5 al 15 d'octubre. Els apassionats d'aquest certamen que vulguen participar a la modalitat de Realitat virtual - Cinema 360º ja poden inscriure's.

 • El vídeo, la tendència del màrqueting

  26 de de juny de 2017

  Navegar per internet és, ja des de fa anys, un dels hàbits més repetits de les persones. De fet, gairebé un 70% assegura passar almenys dues hores diàries a la xarxa. Saps quins formats o tendències són les que més atreuen l'internauta? Les expliquem!

 • Oberta la convocatòria per a la XXI edició del Festival de Documentals de Santiago

  20 de de juny de 2017

  Oberta la convocatòria per a la XXI edició del Festival Internacional de Documentals de Santiago (FIDOCS), que es realitzarà del 6 al 12 de novembre a la capital xilena. La convocatòria estarà oberta fins al 24 de juliol.

 • Quines són les tendències del mercat audiovisual europeu?

  16 de de juny de 2017

  L'Observatori Europeu de l'Audiovisual ha publicat les seues xifres de l'estudi anual. T'expliquem quines són les tendències del mercat cinematogràfic europeu.