Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals Logo del portal

Convocatòria per a projectes fílmics en postproducció

El WIP Latino 2 obre la seua convocatòria per a projectes fílmics en etapa de postproducció. El programa se celebrarà el 3 de novembre en el marc del Film Festival a Los Angeles.

14 de de juny de 2017

Busques finançament per als processos de postproducció de la teua pel·lícula? La nova convocatòria del WIP Latino 2, que se celebra el 3 de novembre de 2017, et dóna l'oportunitat d'aconseguir patrocinadors per finalitzar el teu projecte audiovisual i exhibir-lo posteriorment. En concret, seran tres llargmetratges de ficció o documental els que es presentaran finalment a un jutjat de membres de la indústria que podrien contribuir a la postproducció del film.

Una de les tres pel·lícules es classificarà per al Guadalajara Construye 12 i podrà optar a aconseguir finançament de professionals del sector audiovisual per poder concloure el seu llargmetratge

Només una de les tres pel·lícules es clasificarà automàticamente per al Guadalajara Construye 12 (una secció del Festival de Cinema en Guadalajara en la qual set pel·lícules en fase de postproducció es presenten a tots els professionals acreditats al Festival -productors, distribuïdors, agents de vendes, companyies de serveis, etc.- per aconseguir suport en la terminació dels seus projectes) o per a la programació oficial de l'edició 33 del Festival Internacional de Cinema en Guadalajara (FICG) del 9 al 16 de març de 2018.

Què obtindran els projectes seleccionats?

Si el teu projecte resulta finalment seleccionat podràs gaudir dels següents beneficis:

-Possible projecció per a membres de la indústria en el FICG.

-Publicació de la informació del projecte en el catàleg del FICG i en www.ficginla.com.

-Acreditació del festival per a dos representants de cada pel·lícula participant.

-Dos nits d'allotjament a Los Ángeles (California) per assistir al FICG els dies 2 i 3 de novembre. Les despeses de trasllat i alimentació són a càrrec dels projectes participants.

Consulta les bases per participar en la convocatòria i no perdes l'oportunitat de tindre més vies de finançament per als teus llargmetratges!

A continuació, et deixem el tràiler del llargmetratge Maquinaria Panamericana, que va ser guardonat en el festival d'edicions passades. Maquinaria Panamericana és una comèdia absurda del director Joaquín del Paso que transcorre en una empresa especialitzada en la venda i reparació de maquinària per a la construcció i la destrucció.