Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals Logo del portal

Encara estàs a temps d'inscriure't al Festival Internacional de Cinema i Art de Buenos Aires

Els dies 27, 28, 29 i 30 de setembre se celebrarà l'Art Non Stop Festival, el Festival Internacional de Cinema i Art que es desenvoluparà a Buenos Aires, Argentina. Encara estàs a temps d'inscriure't. Coneixes les bases? Te les expliquem!

13 de de juliol de 2017

La segona edició del Festival Internacional de Cinema i Art que es desenvoluparà a Buenos Aires, Argentina, està calfant motors per a celebrar-se a finals de setembre quan s'impartiran xarrades i tallers sobre art. Des del passat 19 de gener i fins el pròxim 31 de juliol és el termini per inscriure't en aquest certamen. No perdes l'oportunitat!

El certamen ofereix dos camps d'obres artístiques per a la inscripció, com l'art i el cinema. Els millors treballs podran aconseguir els premis que s'atorgaran en la II edició del festival

Existeixen dos mètodes d'inscripció i selecció, tots oberts des del 19 de gener. En qualsevol cas, la inscripció es realitzarà per la pàgina oficial del festival des d'on s'accedeix a les plataformes d'inscripció online. 

  1. Cinema: per a pel·lícules llargmetratge, migmetratge i curtmetratge de ficció, animació documentals i pel·lícules experimentals nacionals i internacionals. 
  2. Art: per a obres d'art de pintura i escultura sobre temes de pel·lícules (personatges i/o escenes reconegudes de films nacionals i internacionals).

La inscripció de pel·lícules i obres d'art tindrà un cost d'admissió, que apareix detallat a la web. Podran participar totes les produccions finalitzades entre el 01 de gener de 2015 i el 31 de juliol de 2017 per a cinema mentre que per a Art-Pintures i Escultures podran participar totes les produccions finalitzades abans del  31 d'agost 2017.  


Premis

El jurat de les distintes competències atorgarà els següents premis:

Competència Oficial Internacional: Millor Llargmetratge - Millor Director - Millor Actriu - Millor Actor

Competència Oficial Òpera Prima: Millor Òpera Prima/Llargmetratge - Millor Director

Competència Oficial Animació: Millor Llargmetratge Animació - Millor Director 

Competència Oficial Migmetratge: Millor Migmetratge - Millor Director 

Competència Oficial Curtmetratge: Millor Curtmetratge - Millor Director 

Competència Oficial Documental: Millor Curtmetratge - Millor Director 

En tota Competència Oficial s'entregarà a més un premi especial a la Millor Direcció/Realitzadora Femenina

Competència Oficial Pintura: Millor Pintura - Millor Interpretació Artística

Competència Oficial Escultura: Millor Escultura - Millor Interpretació Artística