Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals Logo del portal

"Constantment m'incentiven a crear històries d'interès i amb ampli potencial comercial"

Rodrigo Oviedo

23 de de novembre de 2015

Rodrigo Oviedo
El Salvador


Vaig tenir les meues primeres experiències audiovisuals en una televisió nacional (AGAPE TV Canal 8), on vaig començar a treballar com a càmera de les seccions juvenils. Després se'm va presentar l'oportunitat de crear històries amb l'art de l'edició, on vaig participar en molts projectes, com documentals i sèries.

Vaig treballar en una de les millors companyies d'agències de publicitat d'El Salvador, APEX BBDO, com a creador de contingut i creatiu desenvolupant les meues capacitats en l'execució de projectes d'alt impacte audiovisual.

Com a iniciativa personal, forme part de l'equip de disseny de propostes audiovisuals en xarxes socials per a un compte catòlic de caràcter juvenil que porta per nom Déu Parla Catòlic o DHcatólico. Em trobe involucrat en projectes de locució al costat de World Family Internacional i Radio María El Salvador, on produïsc i participe com a locutor d'un programa catòlic juvenil anomenat L'Onda de Jesús, amb més de 2 anys en antena.

Vaig decidir realitzar els meus estudis de Màster en la Universitat de València, perquè crec que conté les eines per a convertir-me en un bon professional dels audiovisuals adaptat a les noves tecnologies i tendències. Constantment m'incentiven a crear històries d'interès i amb ampli potencial comercial.

Dins del TAU trobe l'ambient perfecte per a desenvolupar les meues habilitats amb el millor equip i els mitjans correctes per a produir, realitzar i publicar un producte audiovisual de gran nivell. En cada mòdul conec la forma d'invertir la meua creativitat en materials disposats a molts públics.