Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Creació i Gestió d'Empreses Innovadores Logo del portal

Descripció i característiques

El Màster Universitari en Creació i Gestió d'Empreses Innovadores Màster Ei, es un títol oficial de Postgrau, pioner i únic a la Comunitat Valenciana, amb tots els beneficis associats als Màsters oficials: taxes reduïdes, títol oficial homologat i reconegut pel nou sistema d'educació superior a nivell europeu, el seu pla d'estudis està acreditat per la Consellería d'Educació i Ciència i per ANECA (organisme d'acreditació educatiu a nivell espanyol).
El Màster Ei cobreix les necessitats formatives i de capacitació al més alt nivell en management del creixent teixit empresarial format per las companyies de base tecnològica i les companyies amb potencial innovador a qualsevol sector productiu, que fonamenten bona part de la seua estratègia de futur en una eficaç gestió de la I+D+i.
Les Empreses de Base Tecnològica i innovadores en general, demanden un nou perfil que conjumini coneixements científic-tecnològics amb els de gestió empresarial, obrint així noves vies professionals. També les companyies consolidades i els Centres Tecnològics trobaràn al Màster Ei un perfil formatiu del màxim interés, el de Gestor de Projectes de I+D+i.

10 motius per a matricular-se al Màster Ei:

  • Pla d'Estudis verificat per ANECA al 2012 i reacreditat per la agència AVAP en Abril 2015 i Abril 2019.
  • Màster professional amb formació eminentment pràctica
  • Planter de professors “first class”: acadèmics experimentats i més de 20 professionals de prestigi: directius, consultors, mentors, emprenedors d'èxit
  • Seminaris d'oportunitats de negoci, amb accés privilegiat a destacats directius i emprenedors
  • Oportunitats laborals durant el curs
  • 150 hores de pràctiques en empreses innovadores i institucions d'investigació
  • Accés a multitut d'events: Dia de la Persona Emprenedora, concursos d'idees i projectes empresarials, Fires, jornades, seminaris, visites a empreses, presentacions a inversors…
  • Accés al programa de Doctorat de Direcció d'Empreses de la UV, amb menció de qualitat
  • Recolzat pel Banc Santander i el Parc Científic de la UV, entre altres entitats.
  • Alt grau de satisfacció de l'alumnat, corroborat per les enquestes d'evaluació

El Pla d'Estudis del Màster Universitari en Creació i Gestión d'Empreses Innovadores ha sigut publicat el 14 de maig de 2013 al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE)  i el 29 de maig al Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV).
A la pàgina web de Postgrau i a l'espai corresponent al màster es troben disponibles els enllaços a tots dos butlletins.