Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Creació i Gestió d'Empreses Innovadores Logo del portal

Dirigit a

El Màster Ei va dirigit fonamentalment, però sense ànim d'exclusió, als directius, empresaris, emprenedors i professionals actius en empreses o projectes de base tecnològica, disposats a impulsar la innovació i la tecnologia com a factors de diferenciació per al desenvolupament de les seues estratègies competitives.

El Màster Ei també aspira a convertir-se en referència formativa per a directius, tècnics i comandaments mitjans de tota companyia, centre tecnològic o institució investigadora amb un clar afany per impulsar la R+D i la innovació en les seues organitzacions. El requisit acadèmic per a optar a cursar el Màster és estar en possessió del títol de Diplomat, Llicenciat o Enginyer.

Per tant, el Màster Ei admetrà amb prioritat
 Empresario Directivo
Empresaris de companyies de base tecnològica motivats per incorporar una àmplia base de coneixements en gestió-organització. Directius i tècnics de companyies consolidades que decidisquen apostar de forma decidida per una eficient gestió de la innovació i la tecnologia.
Emprendedor Técnico
Emprenedors amb un projecte empresarial amb contingut innovador (en lloc d'en sectors de tecnologia avançada). Tècnics, comandaments mitjans d'Institucions investigadores i Tecnològiques que precisen dotar-se d'una formació especialitzada en Gestió de Projectes de R+D+i.