Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

Col·laboradors

Al llarg de les seves 11 edicions ja completades el Master Ei ha comptat amb la col·laboració i suport de diverses institucions públiques i privades. Expresem el nostre agrïment i voluntat de continuar amb aquesta col.laboració.

El Banc Santander ha patrocinat varies sesions del Master impartides per professorat extern.

El Parc Científic de la UV també col.labora amb l´organització tots els anys d´una visita a les seves instal.lacions i empreses.

El portal Emprenemjunts.com del CEEI Valencia ens ajuda a promoure i difondre els Seminaris i activitats que el Master Ei ofereix de forma oberta i gratuita.

Javier Bazán col.labora oferint gratuitament cada curs un Seminari sobre "Gestió de la propietat intel.lectual i industrial".

També agraim la col·laboració de les institucions i empreses que ens oferten práctiques per als alumnes del Master Ei.

En el Màster Ei estem oberts a incorporar noves entitats i empreses col·laboradores.

 

 

 

 

 

 

Práctiques empresarials

Les següents empreses i institucions col·laboren activament amb el Màster Ei acollint estudiants del màster en pràctiques.

Empreses

Seminaris d'oportunitats

Els seminaris d'oportunitats de negoci constitueixen un dels pilars distintius i millor valorats del programa docent del Màster Ei. Són seminaris oberts i gratuïts amb la participació de destacats emprenedors, directius i representants institucionals. Coneix totes les empreses participants en tots els seminaris des del 2008.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies