Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Direcció i Gestió de Recursos Humans Logo del portal

La digitalització en l´àrea de persones

  • 26 de novembre de 2020
Image de la noticia

A hores d'ara, no ha de quedar cap professional que es resisteixi a pensar que ens trobem en un moment en què l'avanç tecnològic està influint de manera notable el dia a dia de les organitzacions, aconseguint fins i tot condicionar els seus models de negoci i, simultàniament, alterar la

manera de relacionar-se amb els seus clients i, per descomptat, amb els seus empleats.

En aquest sentit, són molts els departaments que progressivament s'han vist abocades a assumir aquesta realitat, i, especialment, les unitats de Recursos Humans.

Cristian Soriano, ens explicarà esta realitat el proper 9 de desembre a un seminari online. Pots inscriure´t en el següent enllaç: https://forms.gle/zaQPEwb5Fv7W2ucj9

Cristian Soriano – Consultor Senior d'Organització i Persones en INMERCO & IMPROVEN.

Des de 2015 ha treballat com a Consultor en INMERCO, desenrotllant projectes de desenrotllament organitzacional.

Les seues àrees d'experiència són: Desenrotllament organitzacional, l'estructura organitzativa i transformació cultural."

Com a projectes a destacar: 

Realització de projectes per al diagnòstic de les palanques de recursos humans i desenrotllament organització de les organització com ara els estudis de clima laboral, l'experiència de l'empleat (Employee Journey) i les auditories dels departaments de Persones.

Projectes orientades a la millora organitzativa quant a l'estructura (organigrama, descripció de llocs de treball, protocols de comportament) així com de la comunicació intra i entre departaments.

Estudis de necessitats formatives, elaboració d'itineraris formatius i desenrotllament com facilitador d'estos en soft skills per a comandaments intermedis en habilitats de lideratge, gestió d'equips, comunicació i feedback efectiu.

Projectes d'avaluació del potencial, avaluació del talent intern i disseny i elaboració de models competencials (Model de Lideratge, sistema competencial...) .