Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Dret de l'Empresa. Assesoria Mercantil Laboral i Fiscal Logo del portal

Sessió d’interès per als alumnes del Màster a càrrec del professor Jesús Olavarría

  • 16 de maig de 2016
Image de la noticia

El professor del Màster Jesús Olavarría presenta dimecres 18 de maig (16:00 – 18:00 h) la sessió titulada “La cooperativa com a model d’organització d’un espatx professional. L’experiència de la cooperativa Col·lectiu Ronda’, d’interès per als estudiants i altres professionals.

Amb Jesús Olavarría intervindrà també Laia Manté Majó, del Col·lectiu Ronda, que comptarà l’experiència d’aquesta cooperativa catalana que des de fa més de 35 anys es dedica a l’assessorament jurídic, laboral, econòmic i social.

Aquest acte s’enmarca dins del VIII Seminari de Dret Cooperatiu i de l’Economia Social, organitzat pel IUDESCOOP i el Departament de Dret Mercantil "Manuel Broseta Pont" de la Universitat de València.

Per a més información, pots consultar el programa aquí. Si desitges inscriure’t, és gratuït però amb aforament limitat, i has de sol·licitar-ho al correo electrònic cidec@uv.es.