Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Economia Logo del portal

Objectius

· Proporcionar formació d'alt nivell a un estudiantat altament motivat amb un fort objectiu d'aprenentatge, preparant-lo per a carreres nacionals o internacionals en els sectors governamental, empresarial i acadèmic.

· Preparar a l'estudiantat per a treballs altament exigents en el sector públic, en el sector privat, o per a realitzar estudis de postgrau en prestigiosos programes de doctorat, desenvolupant els coneixements analítics i tècnics necessaris mitjançant la finalització satisfactòria dels cursos.

· Exposar a l'estudiantat a una visió rigorosa de la disciplina, incloent els fonaments de l'economia (primer quadrimestre) i els temes especialitzats (segon quadrimestre), permetent així dur a terme peces sòlides d'anàlisi econòmica en el seu Treball de Fi de Màster (tercer quadrimestre).

· Fomentar la interacció de l'estudiantat amb membres del professorat d'excel·lent reputació en l'àrea de l'economia i l'econometria i amb àmplia experiència en investigació i ensenyament. La majoria dels membres de la facultat tenen títols de postgrau d’universitat de prestigi internacional.