Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Economia Logo del portal

Carta de Direcció

Estimat futur estudiantat,


Esteu a punt de presentar-vos al Màster oficial conjunt d’Economia de la Universitat de València i la Universitat Jaume I, un emocionant programa dissenyat per oferir una formació d’alta qualitat a un alumnat motivat i amb ganes d’aprendre. El nostre professorat gaudeix d’una merescuda reputació en els principals camps de l’economia i l’econometria, a més d’anys d’experiència en la investigació i l’ensenyament.


Busquem un estudiantat de ment oberta que, independentment de la seua formació, gaudisquen profunditzant en els fonaments dels mecanismes econòmics. Si t’adaptes a aquest perfil, ací trobaràs un ambient estimulant per a complir les teues expectatives mitjançant un programa exigent que combina conferències d’alta qualitat amb tutories, explicacions teòriques amb recolzament empíric i un equip docent preparat per a ajudar-te. 


El Màster en Economia de al Universitat de València i de la Universitat Jaume I ha estat dissenyat per a dotar-te dels coneixements i habilitats necessàries per a millorar les teues perspectives de treball en llocs d’alta qualitat en organitzacions internacionals, institucions de política pública, empreses privades (incloses empreses financeres i de consultoria), departaments de recerca i universitats. La durada del Màster és d’un any, dividit en tres quadrimestres. Durant el primer quadrimestre, l’estudiantat ha de cursar quatre assignatures bàsiques obligatòries sobre micro i macroeconomia, econometria i mètodes quantitatius. En el segon quadrimestre, l'alumnat pot triar entre una varietat de temes més especialitzats que li permeten conèixer més a fons l'organització i el funcionament dels mercats, la presa de decisions dels agents econòmics i l'economia internacional. Finalment, el tercer quadrimestre està dirigit a la investigació individual i s’espera que redacte una dissertació sota la supervisió d’un membre del professorat.

 

Després de finalitzar el Màster amb èxit, l'estudiantat també posseirà habilitats i coneixements en l'ús de programes de programari rellevant com MATLAB, STATA i R, entre altres.


Tant l’estudiantat europeu com l’estranger paga la mateixa quota d’inscripció. El baix cost en comparació amb altres màsters no oficials, combinat amb un personal docent altament qualificat i format a nivell internacional en investigació i docència, doten al Màster en Economia conjunt de la Universitat de València i la Universitat Jaume I d’un valor excepcional.

Esperem rebre les vostres sol·licituds.

 

Sincerament, 


La direcció del Màster